ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια είναι οι πιο καλοί ακροατές και μπορείς να τους ανοιχτείς άνετα


JTeam

28 Ιανουαρίου 2023

Αυτά τα ζώδια είναι οι πιο καλοί ακροατές και μπορείς να τους ανοιχτείς άνετα
Άμα κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου, ίσως αξίζει να τους ανοιχτείς για τα συναισθήματα σου

Δεν είναι όλοι καλοί ακροατές. Συνήθως ο απέναντι σου, θα ακούσει ναι μεν αυτό που θα πεις και θα τρέξει να σου δώσει την δική του οπτική πάνω στο θέμα και να σε συμβουλέψει. Και ενώ εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχει και κάποιο λάθος σε αυτό, είναι μερικές φορές που απλά θες να μιλήσεις σε κάποιον, να σε ακούσει πραγματικά, να σε κατανοήσει και κυρίως να μη σε κρίνει ή να σπεύσει να σου δώσει κάποιες συμβουλές.

Jenny.Gr


Κάποια ζώδια έχουν αυτό το χάρισμα του «καλού ακροατή» πιο έντονο από άλλα, και αν όντως νιώσεις εμπιστοσύνη μαζί τους, τότε μη διστάσεις πολύ για να ανοιχτείς:

Δίδυμος
Η περιέργεια που έχει τόσο έντονη αυτό το ζώδιο, το κάνει να βάζει mute στις σκέψεις και τις αντιλήψεις του, και να είναι εντελώς προσηλωμένος σε οτιδήποτε ακούει και έχει πρόθεση να μάθει. Ως πνευματικό και επικοινωνιακό ζώδιο, έχουν επίσης έντονη ενσυναίσθηση με αποτέλεσμα να ενδιαφέρονται για το περιβάλλον γύρω τους και τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφονται.

Καρκίνος

Είναι από τους καλύτερους ακροατές ένας Καρκίνος και αυτό γιατί αγαπά πολύ να φροντίζει τους ανθρώπους για τους οποίους έχει συναισθήματα. Επίσης ό,τι έχει να κάνει με συναίσθημα, «χτυπάει φλέβα» σε έναν Καρκίνο, επομένως το πιθανότερο είναι να στρέψουν ολόκληρη την προσοχή τους, σε σένα.

Παρθένος

Είναι ζώδιο άμεσα συνδεδεμένο με τον 6ο οίκο της αστρολογίας, ο οποίος αφορά την εξυπηρέτηση. Οι Παρθένοι λατρεύουν να είναι χρήσιμοι και πρακτικοί τόσο για τον εαυτό τους, όσο και για τους γύρω τους. Τους αρέσει επίσης πολύ να δίνουν συναισθηματική υποστήριξη, γεγονός που τους κάνει ακόμη περισσότερο να ακούν προσεκτικά τον απέναντι τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS