ΖΩΔΙΑ

Οικονομικά προβλήματα και ανατροπές γι' αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

8 Φεβρουαρίου 2023

Οικονομικά προβλήματα και ανατροπές γι' αυτά τα 3 ζώδια
Τι δείχνουν οι θέσεις των πλανητών για τον 2ο οίκο των ζωδίων, ο οποίος αφορά τα χρήματα και τα οικονομικά

Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σχηματίζει σήμερα εξάγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό από τον Ταύρο. Και ενώ από τη μια ο πλανήτης του έρωτα και της εύνοιας θα μπορούσε να φέρει θετικές εξελίξεις γενικότερα, φαίνεται πως το εξάγωνο αυτό θα έχει έντονες ανατροπές, οι οποίες αφορούν κυρίως τον τομέα των οικονομικών και των χρημάτων.

Ποια ζώδια αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο από την απρόβλεπτη ενέργεια του Ουρανού στον 2ο οίκο τους;

Ταύρος

Και ενώ η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες και επιτέλους παίρνετε μια ανάσα από τις εξελίξεις της Πανσελήνου, είναι πολύ πιθανό να τα «βρείτε λιγάκι σκούρα» στα οικονομικά σας ή να μπείτε σε ένα μεγάλο δίλλημα, το οποίο δεν ξέρετε που θα σας οδηγήσει. Από τη μια δεν υπάρχουν ανάδρομοι πλανήτες και επομένως ίσως είναι η ευκαιρία που τόσο περιμένατε, από την άλλη όμως, ο απρόβλεπτος πλανήτης, ο Ουρανός δεν μπορεί να σας εγγυηθεί τίποτα απολύτως. Βάλτε μπροστά τη λογική και δείτε τι σας συμφέρει, ενώ μη ξεχνάτε την αυτοσυγκράτηση.

Δίδυμος

Δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Διδύμους, κυρίως σε ότι αφορά θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ενδεχομένως ένα νέο θέμα να προκύψει, το οποίο θα χρειαστεί να διαχειριστείτε με ψυχραιμία και πολύ πιθανό να σας βγάλει εκτός προγράμματος στα οικονομικά σας. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην εστιάσετε μόνο στα προβλήματα που προκύπτουν, αλλά δώστε το ενδιαφέρον και την ενέργεια σας στην καριέρα σας, η οποία ευνοείται ιδιαίτερα όλη την άνοιξη του 2023.

Καρκίνος

Θετική στο σύνολο της θα είναι η σημερινή ημέρα, ωστόσο αξίζει να δώσετε προσοχή σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Η σημερινή ημέρα είναι επίσης σημαντική καθώς θα υπάρξουν καθοριστικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και αποφάσεις. Εξαιτίας του Ουρανού, πολύ πιθανό να υπάρξουν ανατροπές, αλλαγές αλλά και απρόσμενα γεγονότα ή έξοδα για τα οποία δεν είχατε προετοιμαστεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS