ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που λατρεύουν να μυρίζουν υπέροχα και αγαπούν τα πολυτελή αρώματα


JTeam

11 Φεβρουαρίου 2023

3 ζώδια που λατρεύουν να μυρίζουν υπέροχα και αγαπούν τα πολυτελή αρώματα
Το πιθανότερο είναι να τους βρεις σε ένα δωμάτιο να ψεκάζονται

To άρωμα για ορισμένα ζώδια δεν είναι απλή υπόθεση. Όχι απλά λατρεύουν τις μυρωδιές, αλλά θα ψάξουν πολύ μέχρι να βρουν εκείνο που τους χαρακτηρίζει και δεν θα θέλουν να το αποχωριστούν.

Θα τα δεις συχνά να ψεκάζονται και να ανανεώνουν το άρωμα τους και αυτό γιατί εκφράζονται μέσα από τις αισθήσεις τους. Και αντίστοιχα η μυρωδιά θα έχει καθοριστικό ρόλο για το ταίρι τους. Η μυρωδιά τους δημιουργεί συναισθήματα, όπως και αναμνήσεις. Ποια είναι λοιπόν εκείνα τα ζώδια που έχουν τις αισθήσεις του πολύ ανεπτυγμένες και επομένως λατρεύουν τις μυρωδιές και τα πολυτελή αρώματα;

Jenny.Gr

Ταύρος

Ορίζεται ως ζώδιo της πολυτέλειας και των αισθήσεων. Επομένως δεν θα μπορούσε παρά να ήταν στην κορυφή, και πολύ πιθανό να τον βρίσκεις κατά καιρούς να μυρίζει αρώματα, τα οποία θα του «ξυπνούν τις αισθήσεις». Σπάνια θα περάσει την πόρτα του σπιτιού του χωρίς άρωμα, ενώ ακόμη πιο σπάνια θα ερωτευτεί κάποιον/α που να μην φοράει άρωμα. Η μυρωδιά για έναν Ταύρο είναι καθοριστική και ως αισθησιακό ζώδιο, τα αφροδισιακά αρώματα είναι ό,τι χρειάζεσαι για να τον σαγηνεύσεις.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ο απόλυτος λάτρης των αρωμάτων. Για εκείνον είναι «απόδειξη» ομορφιάς, γοητείας και καθαριότητας. Το άρωμά του είναι μέρος της σαγήνης του και δεν τον νοιάζει να το παρακάνει με το άρωμα. Μάλιστα δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα πολυτελή αρώματα, ενώ το απόλυτο δώρο για έναν Ζυγό, θα είναι ένα ακριβό άρωμα το οποίο ταιριάζει στα γούστα του.

Λέων

Ένα έντονο άρωμα μπορεί αμέσως να φτιάξει την ψυχολογία σε έναν Λέων, να τον κάνει να νιώσει και πάλι δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Άλλωστε είναι ζώδιο που θέλει να αφήνει συνεχώς το στίγμα του και να κάνει αισθητή την παρουσία του και το κατάλληλο άρωμα, είναι ο ιδανικός τρόπος για να καταφέρει κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.