ΖΩΔΙΑ

13/2: Βρείτε τη χρυσή τομή- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

12 Φεβρουαρίου 2023

13/2: Βρείτε τη χρυσή τομή- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Αρκετά αντιφατική ημέρα μιας και τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Η ανάγκη να αφεθείτε σε μια όμορφη κατάσταση ή να χαλαρώσετε θα είναι έντονη ωστόσο υποχρεώσεις και καθήκοντα ενδέχεται σας κρατούν πίσω. Βρείτε τη χρυσή τομή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι που σας χαλαρώνει θα είναι έντονη σήμερα και θα πρέπει να τη σεβαστείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο και καλείστε να λειτουργήσετε έξυπνα και ευέλικτα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιό σας κρατά ψηλά τους ρυθμούς σας και είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με μία δραστηριότητα στη καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα η προσωπική σας ανάγκη να πάρετε χαρά θα κινεί τα βήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, προσωπικά σας θέματα σήμερα μπορούν να προχωρήσουν μόνο αν χρησιμοποιήσετε την ευαισθησία σας και τη καλοσύνη σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία σήμερα με άλλους ανθρώπους μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά υποθέσεις που είναι ανοιχτές προς τακτοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μην περιμένετε να πάρετε χαρά από εξωτερικούς παράγοντες αλλά μόνο από τη δική στάση απέναντι στα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη εξακολουθεί να περνά από το ζώδιό σας φέρνοντας αρκετή ενέργεια και δυναμική για να κάνετε πράγματα τα οποία σας ταιριάζουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας τις τελευταίες ημέρες και εσείς θα πρέπει να τις ταξινομήσετε κατά περίπτωση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οι προθέσεις άλλων ανθρώπων δίπλα σας μπορεί να είναι οι καλύτερες ωστόσο σήμερα καλό θα είναι να πορευτείτε κατά βούληση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, αν νιώθετε πως εμπόδια μπαίνουν στο δρόμο σας αυτή τη στιγμή είναι η καταλληλότερη ημέρα για να τα εξετάσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα οι εμπνεύσεις σας είναι ιδιαίτερα δυνατές και νέες ιδέες έρχονται σε ζητήματα που τρέχουν και βιάζεστε να προλάβετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.