ΖΩΔΙΑ

20/2: Nέα Σελήνη στους Ιχθύες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Φεβρουαρίου 2023

20/2: Nέα Σελήνη στους Ιχθύες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται απόψε το βράδυ στο ζώδιο των Ιχθύων

Η παρουσία του Κρόνου είναι έντονα ενεργή βάζοντας φρένο σε ότι αντικειμενικά δεν είναι ωφέλιμο για εσάς. Η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο χρωματίζει τις επόμενες 28 ημέρες δίνοντάς σας την ευκαιρία να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά σε ένα όραμα, σε κάτι που αγαπάτε και σας αρέσει να φροντίζετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ενθάρρυνση και η παρότρυνση θα υπάρχουν με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες για τις επόμενες 28 ημέρες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων σας φέρνει στο επίκεντρο των κοινωνικών δραστηριοτήτων και εξελίξεων. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, επαγγελματικούς στόχους και επιθυμίες ενεργοποιεί η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες για τις επόμενες 28 ημέρες. Δημιουργικά ενδεχόμενα τα οποία μπορούν να προχωρήσουν και να πάρετε ικανοποίηση αρκεί να δείτε τα πράγματα σφαιρικά και να σταθείτε στη μεγάλη εικόνα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες σας βοηθά και σας ωθεί να δείτε τις καταστάσεις με μία φιλοσοφική προσέγγιση. Να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να χρησιμοποιήσετε τα οφέλη από συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μαζί με την Νέα Σελήνη τους Ιχθύες έρχονται και αλλαγές οι οποίες σας ενθαρρύνουν να ασχοληθείτε ακόμη περισσότερο με τα τρέχοντα, την εργασία σας ή μια δραστηριότητα η οποία ανήκει στη καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μπορεί ο δρόμος με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα στη παρούσα φάση λόγω των υπόλοιπων δυναμικών ωστόσο εξαρτάται από εσάς πως θα το χειριστείτε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, έναν αέρα αναζωογόνησης σας δίνει την ευκαιρία να φέρετε στη καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες. Νέες ιδέες μπορείτε να τις εμπεριέχετε δημιουργικά οι οποίες θα σας ηρεμήσουν και θα σας γαληνέψουν.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, νέους τρόπους σύνδεσης με το περιβάλλον σας φέρνει η Νέα Σελήνη μέσα στις επόμενες 28 ημέρες και ευκαιρίες να πάρετε χαρά μέσα από αυτές. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε θέματα που σχετίζονται άμεσα με την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι ή/και την οικογένεια. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σε επικοινωνιακά ζητήματα και σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σας εστιάζει τη δυναμική της η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, φέρνοντάς σας πιο κοντά με ότι μπορεί όχι μόνο να σας βοηθήσει αλλά κυρίως να σας γαληνέψει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες οι αξίες σας έρχονται στη πρώτη γραμμή, είτε αφορά οικονομικά είτε συναισθηματικά θέματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει τα χρώματα και τα πινέλα να δημιουργήσετε τα δικά σας όνειρα και προσδοκίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.