ΖΩΔΙΑ

05/03: Μια νέα επιθυμία γεννιέται- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

4 Μαρτίου 2023

05/03: Μια νέα επιθυμία γεννιέται- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο του Λέοντα ενισχύοντας τη θέληση και την αντοχή να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας δυναμικά κάνοντας δημιουργικά πράγματα. Μια νέα επιθυμία γεννιέται. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να έρθετε σε επαφή με συναισθήματα, αξίες και να πειραματιστείτε με δημιουργικά ενδεχόμενα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή θα πάρει μέρος από το χρόνο σας σήμερα ζητώντας να βρείτε αντικειμενικές λύσεις σε ζητήματα που είτε έχουν ήδη προκύψει και χρειάζονται ολοκλήρωση είτε σε κάτι νέο που κινητοποιείται αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να πάρει διαφορετική τροπή από αυτή που είχατε κατά νου αρχικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα από χτες κινητοποιεί ζητήματα που αφορούν τις αξίες σας είτε αυτές είναι συναισθηματικές είτε είναι υλικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιο σας από χτες σας φέρνει σε επαφή με όνειρα, επιθυμίες και οτιδήποτε σχετίζεται με τα βαθύτερα σας συναισθήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στον Λέοντα σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε προσωπικά θέματα και να θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ακόμη και αν αυτό σημαίνει να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στον Λέοντα αναζωπυρώνει σχέσεις με φίλους, ομάδες και γενικότερα γκρουπ ανθρώπων είτε σε φιλικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, με τα σημερινά πλανητικά δρώμενα δεν είναι κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με χίλια δύο πράγματα ταυτόχρονα γιατί το ρίσκο να μην ολοκληρώσετε ότι χρειάζεται είναι μεγάλο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η θέση της Σελήνη στον Λέοντα είναι βοηθητική κυρίως όσο αφορά την αισιοδοξία και τη δύναμη της ελπίδας με κέντρο το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στον Λέοντα σας βοηθά να δείτε με μια άλλη ματιά βαθύτερα ζητήματα και συναισθήματα τα οποία είναι κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή στην ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας από τη μια σας φορτίζει με δύναμη και σθένος και από την άλλη νιώθετε την ανάγκη να φύγετε μακριά από όλα και όλους γιατί τίποτα δεν σας ικανοποιεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στον Λέοντα σας βοηθά να ασχοληθείτε αυτή τη στιγμή με ότι σας γεμίζει χαρά και ικανοποιεί βαθύτερες σας επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.