ΖΩΔΙΑ

06/03: Επικεντρωθείτε στο στόχο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

5 Μαρτίου 2023

06/03: Επικεντρωθείτε στο στόχο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα ζητώντας να έρθουμε σε επαφή με την αντικειμενική κατάσταση των πραγμάτων

Αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο στη παρούσα φάση ωστόσο η σχέση της με τον Ερμή και τον Κρόνο απέναντι μπορεί να σας κάνει περισσότερο άκαμπτη/ο ή επίμονη/ο σε κάτι που χρειάζεται πιο διαλλακτικό τρόπο διαχείρισης. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, καθημερινά πράγματα και ασχολίες σας βοηθά η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα να βάλετε σε τάξη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε μέσα από την ενεργητική σας φαντασία να δώσετε ενέργεια σε μια κατάσταση η οποία σας γεμίζει χαρά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να συντονιστείτε με το περιβάλλον. Μην πιεστείτε να ταιριάζετε σε αυτό, δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και στην πραγματική τους διάσταση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα θέλετε να ξεφύγετε λίγο από τις καταστάσεις γύρω σας και να κάνετε κάτι καινούργιο το οποίο θα σας δώσει ικανοποίηση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικό ζήτημα δεν είναι εύκολο να διευθετηθεί σήμερα γιαυτό καλύτερα να το αφήσετε για μια άλλη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας, δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να κινηθείτε προς την οδό που ζητά η καρδιά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό θα είναι να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά πριν αποφασίσετε οποιαδήποτε δράση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να μεταφέρετε τις ιδέες και τα μηνύματά σας στους ανθρώπους γύρω σας ανεξάρτητα τα εμπόδια ή τις προκλήσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, δεν είναι απαραίτητο πως οι άλλοι θα ακούσουν τί έχετε να τους πείτε αλλά εσείς χρειάζεται να κάνετε την προσπάθειά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ευνοϊκή η θέση της Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου για εσάς ειδικά αν έχετε σκοπό να περάσετε τα μηνύματά σας με όποιο κόστος. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μην επενδύσετε σε καταστάσεις οι οποίες έχουν πολύ προσωπικό ή συναισθηματικό χαρακτήρα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, δύσκολη ημέρα για συζητήσεις ή δράσεις οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και άλλους ανθρώπους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.