ΖΩΔΙΑ

16/3: Κάντε πολύ προσεκτικές κινήσεις σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

15 Μαρτίου 2023

16/3: Κάντε πολύ προσεκτικές κινήσεις σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε δυσαρμονική όψη με τον Άρη θολώνουν τα νερά αυτή τη στιγμή. Η φαντασία σας μπορεί να φτιάξει ένα δημιουργικό κανάλι οπότε αν είστε καλλιτέχνης είναι ιδιαίτερα δημιουργική στιγμή. Η ασάφεια και η αοριστία θα είναι στο μενού της ημέρας. Η διάκριση μεταξύ διεκδίκησης και επιθετικότητα θα είναι δύσκολη και μπορεί άλλοι να εκλάβουν τη συμπεριφορά σας πιεστική. Επίσης, προσέξτε παρορμητικές κινήσεις γιατί υπάρχει επιρρέπεια στα ατυχήματα. Βρείτε μια υγιή διέξοδο για τον ενθουσιασμό και την ενέργειά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σας επηρεάζουν έντονα σήμερα και σε πολλούς τομείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, αυτή τη στιγμή μπορείτε να επωφεληθείτε σε κοινωνικό επίπεδο αλλά δεν είναι καλή ημέρα να θέσετε συγκεκριμένους στόχους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, αποφύγετε σήμερα ζητήματα που αφορούν επαγγελματικά και προσωπικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ενδέχεται να νιώσετε πως τα πράγματα σας ωθούν προς πολύ συγκεκριμένες κινήσεις ωστόσο δεν είναι αλήθεια πως δεν μπορείτε να τις ελέγξετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, πολλές εμπνεύσεις έχετε αυτή τη στιγμή και ιδιαίτερα σήμερα και αύριο οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν ευνοϊκά στα σχέδια που έχετε για το μέλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σχέσεις και συνεργασίες αυτές τις ημέρες χρειάζονται προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, τα πράγματα αυτές τις ημέρες είναι κάπως μετέωρα γι' αυτό μην προσπαθήσετε να τα βάλετε σε μια σειρά πριν καταλαγιάσουν οι ενέργειες και μπορείτε να σκεφτείτε με λογική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να κάνετε όμορφα και δημιουργικά πράγματα είναι ιδιαίτερα έντονη και ενδέχεται να κινεί τα βήματά σας αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, αποφύγετε να ασχοληθείτε σήμερα με ζητήματα που αφορούν γενικότερα με το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και αυτό είναι αρκετά βοηθητικό για να σταθείτε σε λογικά και αντικειμενικά πλαίσια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα αποφύγετε οικονομικά θέματα και συζητήσεις οι οποίες σχετίζονται με αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αν είστε καλλιτέχνης η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να εμπνευστείτε και να κάνετε όμορφα δημιουργικά πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.