ΖΩΔΙΑ

20/3: Ήλιος στον Κριό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Μαρτίου 2023

20/3: Ήλιος στον Κριό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Σήμερα αργά το βράδυ ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας την Εαρινή Ισημερία. Μια αρχέγονη δύναμη είναι έτοιμη να δράσει προς τα εμπρός φέρνοντας μαζί δημιουργική παρόρμηση και ενέργεια. Επειδή υπάρχει έντονη ορμή ενδέχεται να υπάρξει μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και αδικαιολόγητη βιασύνη. Καλό θα είναι να επιτρέψουμε σε νέες ιδέες να ριζώσουν πριν την σταθεροποίησή τους (η οποία θα επέλθει όταν περάσει ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου). Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στο ζώδιο σας μαζί με τα γενέθλιά σας και τη προσωπική σας Πρωτοχρονιά φέρνει και το απαραίτητο σθένος για να προβείτε σε δράσεις που θέλετε να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, με τον Ήλιο στον Κριό για τις επόμενες 30 ημέρες θα χρειαστεί να δείξετε όλο το σθένος σας και να χειριστείτε επιδέξια τις καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στον Κριό θα σας βοηθήσει μέσα στις επόμενες 30 ημέρες κυρίως στις διαπραγματεύσεις σας και το κοινωνικό σας στάτους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο θα είναι ιδιαίτερα έντονη με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού τις επόμενες 30 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, αν έχετε ένα σημείο εκκίνησης για κάτι που σας ενδιαφέρει και έχετε οργανωθεί κατάλληλα, ο Ήλιος στον Κριό μόνο οφέλη μπορεί να σας φέρει για τις επόμενες 30 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οι επόμενες 30 ημέρες με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για εσάς κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ήλιος στον Κριό απέναντι σας για τις επόμενες 30 ημέρες φωτίζει οποιαδήποτε κατάσταση περιέχει συνεργασία, φιλία και σύνδεση με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, για τις επόμενες 30 ημέρες ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει κυρίως σε ζητήματα που αφορούν τη καθημερινή σας ζωή και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ευνοϊκή η θέση του Ήλιου για τις επόμενες 30 ημέρες στο ζώδιο του Κριού δυναμώνοντας τη θετική σας στάση απέναντι στα γεγονότα και τη ζωή γενικότερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η οποιαδήποτε «άσκοπη» δαπάνη είναι κόντρα στα πιστεύω σας και αυτό είναι ένα από τα εξέχοντα χαρακτηριστικά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού θα φωτίσει καταστάσεις που αφορούν κυρίως το άμεσο περιβάλλον σας καθώς και την επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού για τις επόμενες 30 ημέρες ζητήματα που αφορούν την συναισθηματική και υλική ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε φωτίζονται και έρχονται στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.