ΖΩΔΙΑ

22/3: Ανάγκη για προσωπική έκφραση και αυτονομία- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

22 Μαρτίου 2023

22/3: Ανάγκη για προσωπική έκφραση και αυτονομία- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Κριού μαζί με αρκετούς πλανήτες που βρίσκονται ήδη στο ίδιο ζώδιο. Η ανάγκη για προσωπική έκφραση και αυτονομία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή και είναι σίγουρο πως θα οδηγεί τα βήματά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η πολυαστρία στο ζώδιό σας, σας φορτίζει με ενέργεια με αποτέλεσμα να θέλετε να φέρετε άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Αφροδίτη μόλις πέρασε στο ζώδιό σας προσθέτοντας χάρη και ομορφιά στις σκέψεις και τις δράσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η εξέλιξη είναι μεγάλο μέρος της ανάπτυξης σας και είναι γνωστό πόσο πολύ θέλετε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας για να φέρετε πρακτικά αποτελέσματα στη καθημερινότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα η τάση της ημέρας λειτουργεί αρκετά αντιφατικά γιαυτό χρειάζεται να επιλέξετε σε ποια πλευρά θέλετε να είστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η τάση να πρωτοτυπήσετε αυτή τη στιγμή είναι έντονη και θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να κάνετε κάτι δημιουργικό αλλά και ασυνήθιστο ταυτόχρονα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ένα ανοιχτό μυαλό πάντα βρίσκει πρωτότυπους τρόπους να εκφράσει τις σκέψεις του. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο συμβιβασμός είναι στη φύση σας και σήμερα προς χάριν της καλής συνεργασίας και του θετικού αποτελέσματος ίσως χρειαστεί να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα για να έχετε τη δύναμη να ελέγξετε τις συναισθηματικές φορτίσεις που διαδραματίζονται γύρω σας χρειάζεται να είστε σε απόλυτη επαφή με αυτές και τους λόγους που κινητοποιούνται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η μέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις σε διάφορους τομείς χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι απαραίτητα αρνητικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, για να μπορέσετε να δείτε την αντικειμενική εικόνα μπροστά σας σήμερα χρειάζεται να βγάλετε τις παρωπίδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, θέματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι αυτές τις ημέρες. Είτε αφορούν υλικά είτε συναισθηματικά ζητήματα καλό θα είναι να τα εξετάσετε προσεκτικά χωρίς βιασύνη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα οικονομικά θέματα μπορούν να κινητοποιηθούν και χρειάζεται να δείξετε σύνεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.