ΖΩΔΙΑ

23/3: Κάντε τη διαφορά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

22 Μαρτίου 2023

23/3: Κάντε τη διαφορά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Κριού μέχρι το βράδυ οπότε ζητήματα που τρέχουν τις τελευταίες ημέρες ενδέχεται να σας απασχολήσουν και σήμερα. Προσπαθήστε να κάνετε ότι ενέργειες χρειάζονται μέχρι το αργότερο τις 6μμ, διαφορετικά μετά τις 9μμ. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σε ένα επαγγελματικό θέμα πιθανά σήμερα να χρειαστεί να δώσετε τη προσοχή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ενδέχεται σήμερα να μπείτε σε σκέψεις είτε δικές σας είτε ερχόμενες από άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η σύνδεση της κοινωνικότητας σας και των υλικών απολαβών μέσω αυτής, σας απασχολεί αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ένα οικονομικό θέμα αναδύεται στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, υπάρχουν λεπτομέρειες που χρειάζεται να σκεφτείτε στα μεγάλα σου όνειρα και προσδοκίες και σήμερα θα μπορούσατε να το κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα έχετε τη διάθεση να βρεθείτε με άλλους ανθρώπους, να ανταλλάξετε ιδέες, να πείτε τα δικά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι μια καλή ημέρα να σκεφτείτε και να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα συναισθήματα που νιώθετε για τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, χρειάζεται να κάνετε άμεσα ένα διάλειμμα και να αποφορτιστείτε από εντάσεις είτε σε ψυχικό είτε σε σωματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, πράγματα στη ζωή σας έχουν ήδη πάρει το δρόμο προς την επίλυση και τακτοποίησή τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μερικές στιγμές όπως συμβαίνει αυτές τις ημέρες αναρωτιέσαι για πολλά πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, το μυαλό σας γυρίζει σε χίλια πράγματα σήμερα και οι σκέψεις σας σαν χείμαρρος ξεχύνονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, τα σημάδια της κούρασης είναι εμφανή και χρειάζεται να αλλάξετε στάση και τρόπο προσέγγισης σε κάτι που σας απασχολεί αυτό το διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.