ΖΩΔΙΑ

24/3: Άρης στον Καρκίνο μέχρι 20 Μαΐου- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

23 Μαρτίου 2023

24/3: Άρης στον Καρκίνο μέχρι 20 Μαΐου- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο πλανήτης Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου θα παραμείνει μέχρι 20 Μαΐου. Ο Άρης σχετίζεται με τη δράση μας, τη λίμπιντο, την εξωστρέφεια και τη παρόρμηση. Στο συγκεκριμένο ζώδιο λειτουργεί πιο αργά και πιθανά να χρειαστείτε ενθάρρυνση κάποιες στιγμές για να διεκδικήσετε αυτό που σας ανήκει. Ταυτόχρονα όμως δίνει το χρόνο να μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα τα βαθύτερα κίνητρα που βρίσκονται πίσω από τις δράσεις και τις επιθυμίες τόσο τις δικές σας όσο και των ανθρώπων που νοιαζόσαστε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας στο ζώδιο του Καρκίνου θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής έρχονται στην επιφάνεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, τον τομέα της επικοινωνίας και την επαφή με το άμεσο περιβάλλον επηρεάζει ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 20 Μαΐου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η τάση να προστατεύσετε τον “αδύναμο” θα υπάρχει όλη αυτή την διάρκεια μέχρι 20 Μαΐου με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο σας ανεβάζει τους παλμούς μέχρι 20 Μαΐου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Άρης στον Καρκίνο δίνει σε εσάς μια ενέργεια κυρίως προστατευτική (έως και μητρική) μέχρι 20 Μαΐου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 20 Μαΐου κινητοποιεί κυρίως το κοινωνικό σας περιβάλλον και στάτους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, εργασιακά και επαγγελματικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια με τον Άρη στον Καρκίνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οι ποιότητες του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να παρεμποδίζονται από την ευαισθησία του στη συναισθηματική ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω του ωστόσο του έχει δοθεί ο τίτλος “του διακριτικού πολεμιστή”. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, για το διάστημα που θα βρίσκεται ο Άρης στον ζώδιο του Καρκίνου θα προσπαθείτε να αποφύγετε την ανοιχτή σύγκρουση με διακριτικότητα και λεπτότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι 20 Μαΐου θα δώσει τον απαιτούμενο συναισθηματισμό, κατανόηση και διαίσθηση ταυτόχρονα με την αρετή να προστατεύετε και να προσπαθείτε για τις επιθυμίες εκείνων με τους οποίους έχετε συναισθηματικό δέσιμο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η καθημερινότητά σας αλλάζει με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 20 Μαΐου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, εκτός τους πονοκεφάλους που μπορεί να φέρει ο Άρης στο Καρκίνο αυτό που σας ζητά μέχρι 20 Μαΐου είναι να έρθετε πάλι σε επαφή με τις επιθυμίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.