ΖΩΔΙΑ

26/03: Νιώστε χαρά από μικρές απολαύσεις: Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Μαρτίου 2023

26/03: Νιώστε χαρά από μικρές απολαύσεις: Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Παρόλο που τα πλανητικά δρώμενα είναι ιδιαίτερα απαιτητικά αυτές τις ημέρες η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων προσθέτει μια πιο ανάλαφρη νότα. Βρεθείτε με φίλους και ανταλλάξτε ιδέες και σκέψεις. Πάρτε χαρά από μικρές απολαύσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η στήριξη σε ανθρώπους που έχετε κοντά σας και σας χρειάζονται σήμερα είναι σημαντική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι ικανότητες και τα ταλέντα σας αυτή τη στιγμή μπορούν να σας οδηγήσουν σε δημιουργικά μονοπάτια αρκεί να ενεργοποιηθείτε προς αυτή τη κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο σας και σας σπρώχνει να βρείτε τρόπους να κάνετε βήματα παραγωγικά προς τη κατεύθυνση που υπόσχεται προβολή των ταλέντων σας και καλή σχέση με το περιβάλλον γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα με την Σελήνη στους Διδύμους μπορείτε να γίνεται φάρος για τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και σας έχουν ανάγκη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορεί να μην καταφέρετε να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα σας, τουλάχιστον όπως το επιθυμείτε, ωστόσο μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που έχετε κοινό στόχο για έναν ιερό σκοπό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, με τα σημερινά πλανητικά δρώμενα μπορείτε ευκολότερα να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να περάσετε τα μηνύματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, Η Σελήνη στους Διδύμους είναι μία ιδιαίτερα ευεργετική θέση για εσάς δίνοντάς σας την ευκαιρία και το προνόμιο να λειτουργήσετε μεσολαβητικά για ζητήματα που σας αφορούν έμμεσα ή άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οι στρατηγικές και σκόπιμες ενέργειες δεν είναι τόσο αποτελεσματικές σήμερα όσο η ευελιξία με την Σελήνη στους Διδύμους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με τους άλλους, αφήνοντας για λίγο τα προσωπικά σας θέματα στην άκρη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα να πάρετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε υποθέσεις ακόμη και αν υπάρχει μια ορμή προς επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο μόνος λόγος για να χαλαρώσετε σήμερα είναι για να έρθετε σε επαφή με πιο λεπτές ενέργειες και να φορτώσετε τις μπαταρίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους να φέρετε αυτό που επιθυμείτε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.