ΖΩΔΙΑ

27/03:Κινηθείτε με διπλωματία: Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Μαρτίου 2023

27/03:Κινηθείτε με διπλωματία: Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων βοηθώντας τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές να εκφραστούν με τον πιο παραγωγικό τρόπο

Η συγκέντρωση των πλανητών κυρίως στo ζώδιο του Κριού και του Ταύρου κάνουν τις συγκεκριμένες ημέρες ιδιαίτερα δυνατές και η διπλωματική στάση καθώς και η ευελιξία είναι απαραίτητες ιδιότητες για να προχωρήσετε ζητήματα που τρέχουν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μέσω της επικοινωνίας η ενθάρρυνση και η υποστήριξη σας σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη είναι σημαντική. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η δύναμη σας πηγάζει από τη καρδιά σας και σήμερα μπορείτε να προσφέρετε βοήθεια σε έναν άνθρωπο που τον νιώθετε οικογένεια σας. Η όποια καλή χειρονομία πηγάζει από τα βαθύτερα σας συναισθήματα αλλά ουσιαστικά εκπροσωπεί και την εσωτερική δύναμη που έχετε.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιο σας συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας γεμίζουν θάρρος και προθυμία. Ανεξάρτητα αν προσπαθείτε για κάτι το οποίο έχει αποτύχει στο παρελθόν και θέλετε να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία ή ξεκινάτε κάτι καινούργιο, η τύχη είναι με το μέρος σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να γίνετε το φως για κάποιον που έχει την ανάγκη να δει την ελπίδα ξανά στη ζωή του. Μέσα από εσάς μπορεί να μειωθεί η ένταση που νιώθει και να μπορέσει να αφουγκραστεί ξανά ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, το ενήλικο συμφέρον του ενός δεν έρχεται ποτέ κόντρα με το ενήλικο συμφέρον του άλλου. Αυτός είναι ένας τρόπος να δείτε σήμερα πως μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ομοϊδεάτες, συναδέλφους και φίλους ώστε να φέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να εμπνεύσετε τους άλλους μέσω της επικοινωνίας και να έρθειτε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σας. Η ικανότητα σας να μπορέσετε να τους κάνετε να σας ακούσουν και να περάσετε το μήνυμά σας είναι έντονη ωστόσο θα χρειαστεί να το κάνετε με χάρη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η τάση της ημέρας σας θέλει να λειτουργείτε μεσολαβητικά για να ενώσετε ανθρώπους ή καταστάσεις που για κάποιους λόγους έχουν απομακρυνθεί μεταξύ τους. Εσείς γνωρίζετε τη κατάσταση, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αλλά η αλήθεια είναι το μέσον. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα χρειάζεται να φερθείτε έξυπνα και ευέλικτα. Αν δεν νιώθετε σε ιδιαίτερη φόρμα και δεν είσαι διατεθειμένη/ος να το συζητήσετε με άλλους ανθρώπους είναι κατανοητό, ωστόσο σε αυτή τη περίπτωση καλό θα ήταν να κάνετε ένα βήμα πίσω από την ενεργητική δράση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας από χτες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός τον ίδιο σας τον εαυτό σήμερα. Κατανοητό πως μπορούν να μπουν κάποια προσωπικά σας θέματα στην άκρη αν νιώσετε πως άλλοι αυτή τη στιγμή έχουν προτεραιότητα ωστόσο καλό θα ήταν να το έχετε κατά νου. Δηλαδή πως συνειδητά αφήνετε δικά σας πράγματα στην άκρη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, υπάρχει μια ιδιαίτερη ορμή σήμερα και ευνοούνται κυρίως επαγγελματικά θέματα με κέντρο εσάς. Δίνεται η δυνατότητα να παρθούν πρωτοβουλίες και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να προχωρήσει κάτι που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η φαντασία σας σήμερα είναι ιδιαίτερα ενεργή και δημιουργική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πρώτη ύλη και να φτιάξετε κάτι το οποίο θα σας χαροποιήσει και θα σας διασκεδάσει. Η μόνη υποχρέωση που έχετε είναι να μην αποκλίνετε από τους προσωπικούς σας κανόνες ηθικής και αξιών. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αν νιώθετε σήμερα πως δεν ακούγεστε ή πως κάποιοι λειτουργούν εναντίον σας μπορείς να σωπάσετε αλλά δεν είναι η σωστή επιλογή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

-->