ΖΩΔΙΑ

Αστρολογία: Για τι πράγμα είναι ιδανική η σημερινή ημέρα, για κάθε ζώδιο


JTeam

28 Μαρτίου 2023

Αστρολογία: Για τι πράγμα είναι ιδανική η σημερινή ημέρα, για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σε φάση κενής πορείας από τους Διδύμους, σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και τρίγωνο με τον Κρόνο, ενώ έχουμε και τη σύνοδο του Ερμή με τον Δία στον Κριό. Τι σημαίνουν όλα αυτά ;

Παρότι οι αστρολογικές συγκυρίες δεν ήταν ιδανικές το προηγούμενο διάστημα- η σημερινή ημέρα έρχεται να ελαφρύνει λιγάκι την καθημερινότητα μας και να μας ευνοήσει με τύχη και θετικές εξελίξεις σε σημαντικά ζητήματα. Μετά από αρκετές προσκλήσεις, δυσκολίες και στρες, έρχεται η σημερινή ημέρα, η οποία αν την διαχειριστείτε σωστά, έχει πολλά θετικά στοιχεία να σας προσφέρει.

Πόσο μάλλον όσο αφορά την σύνοδο του Ερμή με τον Δία στον Κριό, πρόκειται για ένα αστρολογικό γεγονός, το οποίο συνδέεται με θετικές ειδήσεις, αισιοδοξία, ενώ φέρνει εύνοια και για τον παράγοντα της τύχης στη ζωή μας. Από την άλλη έχουμε και τη Σελήνη, η οποία παραμένει στους Διδύμους, αλλά σε φάση κενής πορείας μέχρι το μεσημέρι στις 13:22 που προχωρά στον Καρκίνο για να σχηματίσει σε αυτό το ζώδιο το πρώτο τέταρτο της Σελήνης αύριο. Αυτό σημαίνει πως έχουμε συναισθήματα στην επιφάνεια, παραμελώντας την λογική, ωστόσο αν αποφύγουμε τις υπερβολές, μάλλον είναι μια καλή φάση για να μιλήσουμε ανοιχτά, για όσα πραγματικά επιθυμούμε, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό κομμάτι.

Ποιος τομέας ευνοείται περισσότερο για όλα τα ζώδια σήμερα

Και ενώ κάθε ζώδιο επηρεάζεται διαφορετικά από τα εκάστοτε αστρολογικά δρώμενα, η σημερινή ημέρα ευνοεί όλα τα ζώδια σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό τομέα. Αυτόν της επέκτασης, των σπουδών, της εξέλιξης και των συμφωνιών. Όλα αυτά σημαίνουν πως είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε το σεμινάριο που τόσο θέλατε, να κάνετε σημαντικές εμπορικές συμφωνίες ή συνδιαλλαγές, για να προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία ή να υπογράψετε για παράδειγμα ένα σημαντικό συμβόλαιο.

Οι σημερινές όψεις, είναι ιδανικές για τέτοια θέματα, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τις εκμεταλλευτείτε και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που συναντάται στην διαδρομή σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS