ΖΩΔΙΑ

Αυτά θα είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Απριλίου


JTeam

30 Μαρτίου 2023

Αυτά θα είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Απριλίου
Ο Απρίλιος του 2023 αναμένεται να είναι ένας από τους πιο δυναμικούς μήνες, ενώ παράλληλα αναμένουμε την πρώτη έκλειψη της χρονιάς

Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από τον Απρίλιο του 2023, και ομολογουμένως έχουμε να περιμένουμε πολλά από τον συγκεκριμένο μήνα. Αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυναμικός καθώς έχουμε την έντονη επιρροή του Κριού, ενώ προς το τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 20/04, έχουμε και την πρώτη έκλειψη της χρονιάς.

Εκτός από την έκλειψη όμως, στις 21 Απριλίου θα έχουμε και την ανάδρομη πορεία του Ερμή, οπότε είναι σημαντικό μέχρι τότε να έχουμε μαζέψει αντοχές και δυνάμεις. Πρόκειται για έναν μήνα, ο οποίος φέρνει νέα ξεκινήματα, πρωτοβουλίες και δράση. Παράλληλα η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο στις 3/04 μπορεί να φέρει και κάποια απρόσμενα γεγονότα (όχι δυσάρεστα) αλλά κάπως αντισυμβατικά.

Τέλος, στις 6/04 έχουμε και Πανσέληνο στον άξονα του Κριού με τον Ζυγό, η οποία θα δούμε αναλυτικά πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο μέσα στο επόμενο διάστημα. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι μπορεί να αισθανθούν πιο ευάλωτοι κάτω από αυτή την επιρροή ή να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες μνήμες ή δυσάρεστα συναισθήματα από το παρελθόν.

Τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, είναι αυτά που θα σταθούν πιο τυχεροί τον επόμενο μήνα και μπορεί να περιμένουν μια εξαιρετική εξέλιξη είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική τους ζωή.

Κριός

Μέχρι τις 20/4 μπορείτε να απολαμβάνετε ευκαιρίες, αλλά και να γνωρίζετε νέα πρόσωπα τα οποία θα δώσουν μια προοπτική στη ζωή σας και αυτό γιατί σχηματίζονται εξαιρετικές όψεις που θα ευνοήσουν τις πρωτοβουλίες και τη δράση σας και θα ανοίξουν τους ορίζοντες σας. Ο Δίας παραμένοντας στο ζώδιο σας, σας κάνει να έχετε περισσότερη αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και να έλκετε τους άλλους. Επίσης μη ξεχνάτε πως ο Δίας, είναι πλανήτης της τύχης, επομένως ότι φοβάστε να κάνετε, αλλά θέλετε να το ρισκάρετε, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα.

Δίδυμοι

Είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποια από τα όνειρα σας πραγματικότητα τον επόμενο μήνα. Μέχρι και τις 21/04 που ο κυβερνήτης πλανήτης σας γυρίζει ανάδρομος στους Ταύρους, είναι η στιγμή για να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Θα χρειαστείτε υπομονή και επιμονή, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσετε πως έχετε κολλήσει και είστε στάσιμοι, ωστόσο όσο περισσότερο προσπαθήσετε, τόσο πιο πολύ θα ανταμειφθείτε. Ο Κρόνος ήδη από τον προηγούμενο μήνα βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σας και με την όψη αυτή που σχηματίζει ο Ερμής θα βοηθηθείτε να ξεκαθαρίσει το μυαλό σας σχετικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους και η κρίση σας θα είναι άριστη.

Τοξότης

Το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα υπάρχει μια ιδιαίτερα θετική αύρα για να νιώσετε την καρδιά σας ξανά ερωτευμένη σε μια σχέση ή μια νέα γνωριμία. Τις ίδιες θετικές επιρροές μπορείτε να τις αξιοποιήσετε και σε άλλους τομείς πέραν των ερωτικών πχ στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας. Επίσης είναι βοηθητικό το διάστημα για νέα ξεκινήματα, αν θέλετε να αποκτήσετε νέο μέλος στην οικογένεια σας ή να δείξετε στον κόσμο τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Οι δυο τυχερές μέρες του Απριλίου είναι η 11η και η 12η καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ο Ήλιος συναντά τον Δία στον Κριό. Με αυτές τις όψεις ο δρόμος για ό,τι νέο θέλετε να βάλετε μπροστά είναι ανοιχτός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS