ΖΩΔΙΑ

02/04: Βρείτε δημιουργικές διεξόδους-Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

1 Απριλίου 2023

02/04: Βρείτε δημιουργικές διεξόδους-Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο
Σήμερα καλό θα είναι να προγραμματίσετε σημαντικά πράγματα από τη 1μμ και μετά. Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε ευνοική σχέση με τον Ερμή θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά και απέναντι από τον Κρόνο να μην κάνετε σπατάλες. Ωστόσο, προσοχή στις ψυχικές φορτίσεις τόσο των άλλων όσο και τις δικές σας. Βρείτε δημιουργική διέξοδο για την ενέργειάς σας.

Για τους Κριούς, ο ενθουσιασμός σήμερα και αύριο θα σας σπρώχνει να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε πράγματα και να προχωρήσετε ζητήματα σε εργασιακό επίπεδο ή κάτι που σχετίζεται άμεσα με τη καθημερινότητά σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, η τάση της σημερινής και της αυριανής ημέρας είναι να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας δίνει ικανοποίηση και σας βοηθά να επεκτείνετε ιδέες και σκέψεις σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, θέματα σπιτιού ενδέχεται να κινητοποιηθούν σήμερα και αύριο. Ακόμη και αν είναι βαρετά πιθανόν να χρειαστεί να βάλετε πράγματα σε τάξη ή να κάνετε απαραίτητες αλλαγές. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, οι λεπτομέρειες και η θετική σας στάση μπορούν να κάνουν την διαφορά με την Σελήνη στην Παρθένο σήμερα και αύριο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, η προθυμία σας είναι το κλειδί της σημερινής και της αυριανής ημέρας με την Σελήνη στην Παρθένο και τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους σήμερα και αύριο μπορείτε να γίνετε παράδειγμα για άλλους ανθρώπους και να επωφεληθείτε από τη προσφορά σας με την Σελήνη στο ζώδιο σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, καλές ημέρες η σημερινή και η αυριανή για να ασχοληθείτε με ζητήματα που σας τριβελίζουν το μυαλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η βοήθεια και η προσφορά σας είναι σημαντική σήμερα και αύριο με κέντρο τους άλλους ανθρώπους αλλά και το δικό σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, με το χέρι στη καρδιά σήμερα και αύριο έρχεστε αντιμέτωπη/ος με προκλήσεις ή με ζητήματα τα οποία για δικούς σας λόγους έχετε αποφύγει μέχρι τώρα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, αυτή τη στιγμή χρειάζεστε κάτι το οποίο θα σας κινητοποιήσει θετικά και θα σας δώσει το κίνητρο να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη διαδρομή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, τα περισσότερα πράγματα εξαρτώνται από εσάς σήμερα και αύριο και τη διάθεση ή μη να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που όμως θα κάνουν την διαφορά και υπόσχονται προσωπική ικανοποίηση από το αποτέλεσμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα και αύριο οτιδήποτε ανήκει στη σφαίρα σχέσεις και συνεργασίες μπαίνει στο μικροσκόπιο με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS