ΖΩΔΙΑ

9/4: Εξετάστε τα πράγματα από διάφορες πλευρές- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

8 Απριλίου 2023

9/4: Εξετάστε τα πράγματα από διάφορες πλευρές- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Σήμερα μεταξύ 11μιση πμ και 3 μμ αποφύγετε σημαντικές ενέργειες. Μετά της 3μμ η Σελήνη στον Τοξότη συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα περισσότερο αισιόδοξα και να τα εξετάσετε από διαφορετικές πλευρές. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα χρειάζεται να ελέγξετε τον παρορμητισμό σας και ταυτόχρονα να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι προσκολλήσεις δεν βοηθούν γενικότερα αλλά ειδικά σήμερα θα μπλοκάρουν τη πορεία σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Κάντε ένα διάλειμμα και δείτε την εικόνα μπροστά σας ως παρατηρητής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, εστιάστε σε θέματα τα οποία χρειάζεται να τα προσεγγίσετε με έναν περισσότερο συναισθηματικό τρόπο αντί νοητικό και δώστε σημασία στη δύναμη της φιλίας και της σύνδεσης με τους άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επαφή με τη ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με ασφάλεια σήμερα τη πορεία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα θα υπάρξει εύνοια για να έρθετε σε επαφή με κομμάτια δικά σας τα οποία έχουν υποστεί ένα είδος “συρρίκνωσης”. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους η αποδοχή και η κατανόηση είναι τα σημερινά χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο πέρα ή ακόμη και να αλλάξετε πλεύση αν αυτό είναι απαραίτητο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, τα πολλά λόγια είναι φτώχια και σήμερα δίνεται η δυνατότητα μέσα από καθαρή σκέψη και ανοιχτό μυαλό να περάσετε τα μηνύματα σας εκεί που εσείς κρίνετε πως πρέπει να το κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα η Σελήνη στον Τοξότη και το υπόλοιπο σκηνικό στον ουράνιο θόλο είναι υποστηρικτικό εάν κινηθείτε προς την κατεύθυνση που σχετίζεται με τη προσωπική ικανοποίηση που παίρνετε από επιτεύξεις, σε πολλά επίπεδα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα δίνει φλόγα στις σκέψεις σας και μπορείτε να τις εκφράσετε μεγαλόφωνα προωθώντας αυτό που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να εστιάσετε σε σταθερές βάσεις οι οποίες δίνουν πραγματικά καλές προοπτικές για το μέλλον που θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, μια χρυσή τομή ή αλλαγή κατεύθυνσης ζητείται αυτή τη στιγμή από εσάς σε κοινωνικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με φίλους ή/και ομάδες ανθρώπων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ελπίδα και το όραμα χρειάζονται να βρουν πρόσφορο έδαφος για να γειωθούν στο εδώ και τώρα της ζωή σας και αυτό είναι που σας ζητείται σήμερα να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.