ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που τώρα νιώθουν χαμένα, αλλά θα βρουν τον δρόμο τους μέσα στον Απρίλιο


JTeam

14 Απριλίου 2023

3 ζώδια που τώρα νιώθουν χαμένα, αλλά θα βρουν τον δρόμο τους μέσα στον Απρίλιο
Η επιρροή της Σελήνης και του Κρόνου φέρνει δύσκολα συναισθήματα στην επιφάνεια

Όλοι έχουμε στιγμές και φάσεις στη ζωή μας, κατα τις οποίες νιώθουμε μπερδεμένοι, χαμένοι και πως δεν βρίσκουμε νόημα στις καταστάσεις.

Κάπως έτσι η επιρροή της Σελήνης σε συνδυασμό με την ενέργεια του Κρόνου, έρχεται να φέρει δύσκολα συναισθήματα στην επιφάνεια, μελαγχολία, αλλά και ένα αίσθημα ανικανοποίητου.

Τα παραπάνω μάλιστα, αναμένεται να επηρεάσουν πιο έντονα τα 3 παρακάτω ζώδια, τα οποία οφείλουν να δείξουν υπομονή, αλλά και αυτοσεβασμό, μέχρι οι καταστάσεις να βελτιώσουν από το τέλος του μήνα.

Παρθένος

Είναι ένα ασυνήθιστο συναίσθημα για εσάς τους Παρθένους, μιας και πάντοτε έχετε πρόγραμμα, οργάνωση, αλλά και στόχους. Αυτή τη φορά όμως, νιώθετε χαμένοι και δυσκολία να διαχειριστείτε την ασυμφωνία που δημιουργείτε, αλλά και ένα αβέβαιο τοπίο. Οι κόποι σας θα αποδώσουν, ωστόσο γι’ αυτό το διάστημα είναι σημαντικό να μη πάρετε σημαντικές αποφάσεις, και να κρατήσετε καθαρό το μυαλό σας, προκειμένου να μη δημιουργήσετε περαιτέρω προβλήματα. Δώστε στον εαυτό σας, τον χρόνο που χρειάζεται.

Ζυγός

Νιώθεις πως κάτι σου λείπει. Νιώθεις ανολοκλήρωτος και δεν μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς είναι αυτό που φταίει. Αυτή η απουσία σου προκαλεί απογοήτευση, και η διάθεση σου είναι ιδιαίτερα πεσμένη. Όσο η επιρροή του Κρόνου είναι έντονη και επηρεάζει το ζώδιο σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εστιάσετε σε δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν και σας προσφέρουν γαλήνη.

Τοξότης

Θες να είσαι καλός σε όλα, να πηγαίνουν όλα τα τέλεια και να ζεις τη ζωή σου στο έπακρο- ωστόσο αυτό δεν είναι απόλυτα ρεαλιστικό. Αυτό το σκεπτικό του «όλα ή τίποτα» σας οδηγεί σε έντονα συναισθήματα, είτε θετικά, είτε αρνητικά, τα οποία σας δυσκολεύουν στο να βρείτε μια σταθερότητα. Γι’ αυτό το διάστημα είναι σημαντικό να μην παραμελήσετε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, όπως η οικογένεια σας ή τη σχέση σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS