ΖΩΔΙΑ

16/04: Καλό Πάσχα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

15 Απριλίου 2023

16/04: Καλό Πάσχα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων συναντά τον Κρόνο και θα βρίσκεται σε ευνοική όψη με τον Άρη

Μια νοσταλγική νότα ενδέχεται να προστεθεί στη σημερινή ημέρα και η ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση θα είναι έντονη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος σε ότι αφορά κυρίως τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, είναι σημαντικό σήμερα να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας κάνουν να χαρείτε και να ξεκουραστείτε. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες έχουν έρθει στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή και ίσως να νιώθετε κάπως μετέωρη/ος. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ενδέχεται σήμερα να νιώθετε κάπως άβολα στο μέρος που βρίσκεστε ή η επιθυμία να είσαστε κάπου αλλού να μην σας αφήνει να χαρείτε και να περάσετε όσο όμορφα θα θέλατε. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, στο στόχαστρο βρίσκονται σχέσεις και συνεργασίες κάθε είδους και οι σκέψεις σας δύσκολο να σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, με κάποιον τρόπο η καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία και σήμερα παίρνει μεγάλο μέρος της ενέργειά σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, παρόλο τις δυσκολίες ή τα εμπόδια που έρχονται μέσω των πλανητικών επιρροών είστε σε πλεονεκτική θέση με κάποιον τρόπο.Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί σήμερα να δίνεται ο απαραίτητος χρόνος για να ξεκουραστείτε ή να κάνετε κάτι διαφορετικό αλλά εσείς για δικούς σας λόγους είστε σε εγρήγορση. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σε επικοινωνιακά ζητήματα χρειάζεται προσοχή σήμερα και το πώς περνάτε τα μηνύματά σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οι πλανητικές δυναμικές σας δίνουν την εύνοια σήμερα να σταθείτε σε ότι είναι σημαντικό στη ζωή σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η δυναμική των τελευταίων ημερών σας βάζει στο επίκεντρο των καταστάσεων με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για να κάνετε πράγματα τα οποία δεν θέλετε ή δεν σας είναι ευχάριστα. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.