ΖΩΔΙΑ

23/4: Αναζητάτε απαντήσεις σε ερωτήματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

22 Απριλίου 2023

23/4: Αναζητάτε απαντήσεις σε ερωτήματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να αναζητήσετε απαντήσεις σε ερωτήματα που έχετε και να τονωθείτε μέσα από δραστηριότητες οι οποίες σας δίνουν αυτή την δυνατότητα. Ωστόσο, ο Ερμής ανάδρομος είναι ιδιαίτερα ενεργός σήμερα λόγω της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων (κυβερνήτης Ερμής) οπότε μετριάστε τον παρορμητισμό σας και κάντε μελετημένες κινήσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, το πλανητικό σκηνικό σήμερα σας ωθεί να ασχοληθείτε με ενέργειες που χρειάζεται να κάνετε για να ενισχύσετε την οικονομική σας ευχέρεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα πολλά πράγματα που έχετε στο μυαλό σας μπορούν να μπουν σε μια σειρά τουλάχιστον από πλευράς κατανόησης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας βοηθά σε επικοινωνιακά θέματα σήμερα με την έννοια πως μπορείτε να είστε ευθύς και σταθερή/ός χωρίς πολλές άσκοπες αναλύσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα χρειάζεται να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από αυτά που είναι κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο δρόμος που ακολουθείτε είναι αρκετά μοναχικός αυτή τη στιγμή ακόμη και αν βρίσκεστε συνέχεια με ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ένα προσωπικό μήνυμα θέλετε να δώσετε σε όποιους σας ενδιαφέρουν και νοιάζεστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα έχετε μια φιλοσοφική διάθεση και θα είναι πολύ ενδιαφέρον αν μπορέσετε να την εντάξετε σε όλες τις δραστηριότητες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ευαισθησία σας σήμερα είναι έντονη και θα ήταν παραγωγικό να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει νόημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα έχετε τη διάθεση να αποκαταστήσετε σχέσεις, συνεργασίες και οτιδήποτε ας έχει απομακρύνει από καλούς φίλους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ανεξάρτητα τις επιλογές που έχετε σήμερα, είναι σίγουρο πως θα επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει πιο πολύ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η σημερινή ημέρα σας προσφέρει την ευκαιρία να βγείτε, να διασκεδάσετε, να συνδεθείτε με φίλους και να περάσετε όμορφα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από τη καθημερινότητά σας και να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.