ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα σημαντικότερα στοιχεία της προσωπικότητάς σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου


JTeam

27 Απριλίου 2023

Αυτά είναι τα σημαντικότερα στοιχεία της προσωπικότητάς σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου
pexels
Πες μας το ζώδιό του, να σου πούμε τον χαρακτήρα του

Στην αστρολογία, δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν «καλά» και «κακά» ζώδια, αλλά μόνο κάποια χαρακτηριστικά, τα οποία τα ομαδοποιούν.

Κάθε ζώδιο είναι δυναμικό, σύμφωνα με τους αστρολόγους, και είναι πολύτιμο κομμάτι του ζωδιακού κύκλου. Τα τέσσερα στοιχεία- αέρας, φωτιά, νερό, γη- συνεργάζονται μεταξύ τους κι εμφανίζονται στη ζωή σου με έναν μοναδικό τρόπο που ορίζει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου.

Ποια είναι λοιπόν τα κυριότερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου με βάση το ζώδιό σου;

Κριός (21 Μαρτίου- 19 Απριλίου)

Το πρώτο ζώδιο του κύκλου λατρεύει να είναι το νούμερο ένα. Δυναμική φύση που λατρεύει τον ανταγωνισμό και τις προκλήσεις. Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι είναι συνώνυμά του γι' αυτό δεν του αρέσει ποτέ να χάνει.

Ταύρος (20 Απριλίου- 20 Μαΐου)

Λατρεύει την πολυτέλεια και την καλοπέραση. Και φυσικά το καλό φαγητό. Θα μπορούσε άνετα να αφιερώσει 6 ώρες σε ένα χαλαρωτικό σπα και μασάζ. Σε ό,τι γενικά θέτει σε προτεραιότητα το self- care και το self-love.

Δίδυμοι (21 Μαΐου- 20 Ιουνίου)

Αυθόρμητη, παιχνιδιάρικη και εντελώς απρόβλεπτη φύση. Οι Δίδυμοι καθοδηγούνται για όλα από την περιέργειά τους και δεν θα σταματήσουν ποτέ να θέλουν να εξερευνούν τον κόσμο μέσα από τις «πολλαπλές» προσωπικότητές τους.

Καρκίνος (21 Ιουνίου- 22 Ιουλίου)

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο διακρίνεται ο Καρκίνος, αυτό είναι η διαίσθηση και η ενσυναίσθησή του. Ως ένα αρκετά συναισθηματικό ζώδιο όμως, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προστατευτεί σε αυτό το κομμάτι. Για να μπορέσεις να καταλάβεις πώς ακριβώς λειτουργεί και σκέφτεται αυτό το ζώδιο, πρέπει να χτιστεί εμπιστοσύνη ανάμεσά σας.

Λέων (23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου)

Βγάλε το κόκκινο χαλί γιατί έφτασε η ώρα του Λέοντα! Αυτό σημαίνει ότι λατρεύει να έχει όλα τα φώτα πάνω του και να είναι το κέντρο της προσοχής. Το ζώδιο αυτό έχει ίσως την πιο ζωηρή, παθιασμένη, δυναμική και θεατρική προσωπικότητα και θέλει όλα να περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό του.

Παρθένος (23 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου)

Ένα από τα πιο λογικά και πρακτικά ζώδια. Η τελειομανία είναι συνώνυμό του και δεν θα βαρεθεί να κάνει για ώρες εξάσκηση σε κάτι μέχρι να το τελειοποιήσει. Αν δεν το καταφέρει, δεν θα παραιτηθεί αλλά θα συνεχίσει.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου)

Ισορροπία, αρμονία και δικαιοσύνη. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν έναν Ζυγό, ο οποίος λατρεύει τη συμμετρία στη ζωή του και θα κάνει τα πάντα για να την αποκτήσει.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου- 21 Νοεμβρίου)

O Σκορπιός φημίζεται για το πάθος του αλλά από εκεί και πέρα είναι ένα από τα ζώδια που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις. Κρύβει δυναμισμό και μια αρκετά σύνθετη προσωπικότητα που θα σου πάρει αρκετό καιρό αν θελήσεις να την ανακαλύψεις.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Αυτό το ζώδιο δεν έχει κανένα όριο, είναι σε μια μόνιμη αναζήτηση (κυρίως φιλοσοφική). Λατρεύει τα ταξίδια, την ελευθερία του και ό,τι δεν το καταπιέζει. Αν καταφέρει μαζί σου να διευρύνει τους ορίζοντές του, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχεις κατακτήσει την καρδιά του.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως διακρίνεται για την υπομονή και την αφοσίωσή του και βάζει σε προτεραιότητα ό,τι έχει να κάνει με την καριέρα του. Θέτει υψηλούς στόχους και δεν παραιτείται μέχρι να τους πραγματοποιήσει όλους.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου)

Καινοτόμο, επαναστατικό και προοδευτικό, αυτό το ζώδιο θα κλέψει την καρδιά σου. Με βαθιά ανθρωπιστικό πνεύμα, θα κάνει τα πάντα για να αλλάξει προς το καλύτερο τον κόσμο με πράξεις, κι όχι λόγια.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)

Σε ευαισθησία και διαίσθηση ξεπερνάει ακόμη και τον Καρκίνο! Το συγκεκριμένο ζώδιο είναι σαν να έχει μάθει τα πάντα από τα προηγούμενα 11 κι έχει συγκεντρώσει πάνω του όλη τη σοφία. Κινείται πάντα μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, αυτό άλλωστε αναπαριστά και σαν σύμβολο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.