ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια που θα έχουν τον πιο ερωτικό Μάιο


JTeam

1 Μαΐου 2023

Αυτά είναι τα ζώδια που θα έχουν τον πιο ερωτικό Μάιο
Pexels
Ο Μάιος φέρνει πολύ καλά νέα για αυτά τα 3 ζώδια

Αν τα ερωτικά σου μέχρι σήμερα ήταν δύσκολα, ετοιμάσου αυτό τον μήνα όλα να αλλάξουν. Να βελτιώσεις τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, να φλερτάρεις περισσότερο και να έχεις πιο πολλές ευκαιρίες στον έρωτα. Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης, αν ανήκεις στα 3 παρακάτω ζώδια σου επιφυλάσσει τα καλύτερα:

Ζυγός

Ο Ζυγός θα έχει πολλές ευκαιρίες να γνωρίσει νέους ανθρώπους αυτόν τον μήνα, καθώς θα είναι πιο δραστήριος. Θα βγει, θα διασκεδάσει, θα χορέψει και θα μιλήσει σε νέα άτομα! Ο Υδροχόος και οι Δίδυμοι είναι ιδανικοί καθώς υπάρχει αρμονία μεταξύ τους. Τα πάνε καλά και με τον Κριό, που του προσφέρει σιγουριά και συναισθηματική ικανοποίηση.

Λέων

O Λέων θα είναι πιο τυχερό στον έρωτα αυτόν τον μήνα. Θα βρει τον κατάλληλο άνθρωπο και θα ξεκινήσει μια ρομαντική σχέση, στην οποία θα απελευθερώσει τα συναισθήματά του και θα δώσει πάθος και ένταση. Ποιος ξέρει; Μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω από έναν καλοκαιρινό έρωτα! Τα πιο συμβατά ζώδια είναι ο Κριός, οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Τοξότης, ενώ αντίθετα Ταύρος και Σκορπιός δεν είναι ιδανικοί σύντροφοι.

Ταύρος


Η αγάπη και ο γάμος θα έχουν σημαντική θέση στη ζωή του Ταύρου αυτόν την μήνα, καθώς θα παρευρεθεί σε πολλούς, αλλά μπορεί να κάνει και ο ίδιος το επόμενο βήμα. Όσοι χωρίσουν, θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε μια νέα σοβαρή σχέση. Τα πιο συμβατά ταίρια, σωματικά και αισθηματικά, είναι ο Παρθένος, ο Αιγόκερως και ο Σκορπιός. Ο Λέων και ο Υδροχόος είναι οι χειρότερες επιλογές καθώς η σχέση μαζί τους θα είναι γεμάτη ένταση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.