ΖΩΔΙΑ

18/5: Εκκρεμότητες τακτοποιούνται- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

17 Μαΐου 2023

18/5: Εκκρεμότητες τακτοποιούνται- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ερμής έχει ορθοδρομήσει στο ζώδιο του Ταύρου ωστόσο σήμερα με την Σελήνη στο ίδιο ζώδιο κοντά στον Ουρανό ενδέχεται να κινητοποιηθούν ζητήματα και εκκρεμότητες οι οποίες υπάρχουν ακόμη προς διευθέτηση. Λίγο πριν την Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, δώστε χώρο σε ότι μπορεί να τακτοποιηθεί και να μπει σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο ώστε να αναπτυχθεί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα φαίνεται να ασχολείστε περισσότερο με ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την ασφάλεια είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο και τα οποία ζητήματα έρχονται από το παρελθόν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη συναντά τον Ουρανό στο ζώδιό σας σήμερα οπότε είναι σίγουρο πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα φέρει κάτι στην επιφάνεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας θέλουν λίγο περισσότερο αποστασιωμένη/ος από τις καταστάσεις ώστε να υπάρξει αντικειμενικότητα στη κρίση σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σε κοινωνικό κυρίως επίπεδο λειτουργεί η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, αρκετά δύσκολη η δυναμική της ημέρας για εσάς μιας και η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό δεν αφήνει πολλά περιθώρια να κινηθείτε όσο αυτόνομα θα θέλατε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, πολλές νέες ιδέες και σκέψεις έρχονται αυτή τη στιγμή για ζητήματα που είναι ανοιχτά ή κάτι που έχετε στο μυαλό σας τους τελευταίους μήνες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα προχωρήστε κάνοντας σταθερά και μελετημένα βήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη συναντά τον Ουρανό απέναντι από το ζώδιό σας σήμερα, φέρνοντας στην επιφάνεια καταστάσεις που αφορούν κυρίως τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μια κατάσταση στη καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία ενδέχεται σήμερα να σας απασχολήσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, αρκετά δημιουργική ημέρα αρκεί να είστε χαλαρή/ός και έτοιμη/ος για οποιαδήποτε αλλαγή χρειαστεί να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, προσωπικά ζητήματα και καταστάσεις που αφορούν οικογενειακά ζητήματα σήμερα θα πρέπει να τα εξετάσετε με το γάντι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα χρειάζεται να δώσετε χώρο σε ότι είναι ανοιχτό προς διεκπεραίωση και είναι σίγουρο πως νέες ιδέες θα έρθουν βοηθητικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.