ΖΩΔΙΑ

19/5: Νέα Σελήνη στον Ταύρο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Μαΐου 2023

19/5: Νέα Σελήνη στον Ταύρο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου δίνοντας την ευκαιρία να φυτέψετε νέους «σπόρους» προς ανάπτυξη. Το δυσκολότερο μέρος αυτής της διαδικασίας είναι να μπορέσετε να αναγνωρίσετε και να εκτιμήσετε εκείνους τους σπόρους που μπορούν αντικειμενικά να αποδώσουν τους καλύτερους καρπούς. Το ζώδιο του Ταύρου και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δίνουν την απαραίτητη ενέργεια μέσα στις επόμενες 28 ημέρες αν επικεντρωθείτε σε ρεαλιστικά όνειρα και έχετε υπομονή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας φέρνει σε επαφή με την αξία που έχουν για εσάς οι άνθρωποι που έχετε κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας φέρνει σε επαφή με παγιωμένες πεποιθήσεις οι οποίες εκ του αποτελέσματος βλέπετε και εσείς πως δεν είναι πια χρήσιμες στην ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, για τον επόμενη Σεληνιακό μήνα η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας δίνει την ευκαιρία να έχετε αληθινή επικοινωνία με τους ανθρώπους που νοιάζεστε και αγαπάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα “ξεσκόνισμα” στις αξίες σας ώστε να μπορέσετε να έχετε πιο ξεκάθαρο στόχο προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά να στοχεύσετε προς την κατεύθυνση που μπορεί να φανεί αξία σας, κυρίως σε όσους την αμφισβητούν με τον οποιοδήποτε τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά να κινητοποιήσετε τα ταλέντα σας και να θεραπεύσετε οτιδήποτε αρνητικό έχει αλλοιώσει την σχέση σας με ανθρώπους που εκτιμάτε και αγαπάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, σας βάζει στη διαδικασία να δείτε ξανά τη σύνδεση που έχετε με τον/την σύντροφο σας, τους φίλους σας και τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η κατανόηση και η αλληλοβοήθεια είναι τα κύρια συστατικά της Νέας Σελήνης στον Ταύρο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά να κατανοήσετε σε βάθος πόσο σημαντικές είναι οι αξίες και πως η εκτίμηση χτίζεται με καθημερινό κόπο μέσω δράσεων και όχι μόνο με τα λόγια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και να αγκαλιάσετε κάτι στο οποίο υπάρχει αυτή την στιγμή απόσταση μεταξύ σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ποιότητα δεν θα είναι διαπραγματεύσιμη για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα, θα έχει ανεκτίμητη αξία και οποιοσδήποτε αμφισβητεί την υπόσταση της θα γίνεται πρόκληση για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.