ΖΩΔΙΑ

26/5: Εγκράτεια, το κλειδί της ημέρας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Μαΐου 2023

26/5: Εγκράτεια, το κλειδί της ημέρας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Λέοντα σε δυσαρμονική σχέση με τον Ουρανό ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια άλυτα ζητήματα του άμεσου παρελθόντος. Προχωρήστε με το χέρι στην καρδιά και με ευελιξία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, έντονη η ανάγκη να χαρείτε κάνοντας πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν σήμερα παρόλο που οι υποχρεώσεις τρέχουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία σχετίζονται είτε με οικογενειακές υποθέσεις είτε με τομείς που οι επαφές και οι συναναστροφές με άλλους ανθρώπους είναι απαραίτητες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμά σας με προσοχή και σύνεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προσπαθήστε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι απλά και απόλυτα κατανοητά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας από προχτές, σας ωθεί να ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα και ότι είναι σημαντικό και αξίζει για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, διάφορες σκέψεις έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και ενδέχεται να κινητοποιηθούν ταυτόχρονα και κάποιοι φόβοι σχετικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, βρίσκεστε σε μια πορεία στην οποία σιγά σιγά μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά και ακολουθούν έναν συγκεκριμένο ρυθμό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προσπαθήστε να απέχετε από οτιδήποτε μπορεί να σας φορτίσει ή να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οικονομικά ζητήματα ενδέχεται να έχουν κινητοποιηθεί το τελευταίο καιρό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες οι οποίες δεν λειτουργούν βοηθητικά σε ζητήματα που θέλετε να τακτοποιήσετε άμεσα και με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο και είναι σίγουρο πως ειδικά σήμερα δεν πρέπει να επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει για κάτι που αφορά τους συγκεκριμένους τομείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μια εργασιακή κατάσταση ή κάτι που σχετίζεται άμεσα με τις καθημερινές σας ασχολίες σήμερα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.