ΖΩΔΙΑ

28/5: Λύσεις έρχονται σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

27 Μαΐου 2023

28/5: Λύσεις έρχονται σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου εξακολουθεί να ενεργοποιεί την δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Κρόνο φέρνοντας στην επιφάνεια καταστάσεις οι οποίες χρειάζονται ενέργεια από εσάς. Ο Ερμής με τον Ουρανό ωστόσο μπορούν να φέρουν εμπνεύσεις και λύσεις σχετικά με τα ζητήματα που είναι ανοιχτά και χρειάζεται να τακτοποιηθούν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει την επικοινωνία και τις επαφές σας με άλλους ανθρώπους από χτες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να κάνετε πράγματα από τα οποία θα πάρετε χαρά θα είναι έντονη ωστόσο θα χρειαστεί να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η υπερβολή δεν είναι του γούστου σας ωστόσο θα μπορούσε σήμερα να λάβει χώρα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, αλλαγές και νέες ευκαιρίες δίνονται αυτή τη στιγμή ωστόσο θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για να κάνετε την όποια μετάβαση έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικό ζήτημα ή κάτι που σχετίζεται με τις αξίες σας ενδέχεται να κινητοποιηθεί, παίρνοντας ενέργεια και χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας από χτες συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα θα λειτουργήσει ευεργετικά ειδικά αν έχετε μπει σε διλλήματα ή ψάχνετε να βρείτε μια λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στην Παρθένο θα μπορούσε να σας φέρει νέες ιδέες αν ζητάτε να τακτοποιήσετε ένα ζήτημα που είναι ανοιχτό αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα στον ουράνιο θόλο σήμερα πραγματικά μπορεί να ανοίξουν τους ορίζοντες μπροστά σας και μέσω των εμπνεύσεών σας να έρθετε πιο κοντά σε μια λύση που ψάχνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα χρειαστεί να βρείτε μια καλή ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που επιθυμείτε να κάνετε και αυτό που αντικειμενικά μπορείτε να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να σας ταξιδέψει και οτιδήποτε μπορεί αντικειμενικά να αναπτυχθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα προχωρήστε όσο πιο αργά μπορείτε και με ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά αν πρόκειται να ασχοληθείτε με προσωπικά ζητήματα ή κάτι που σχετίζεται με το σπίτι σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στην Παρθένο από χτες απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.