ΖΩΔΙΑ

Όχι ένα, ούτε δύο: Τα 7 αστρολογικά γεγονότα που θα συμβούν τον Ιούνιο - Τι πρέπει να ξέρεις


JTeam

1 Ιουνίου 2023

Όχι ένα, ούτε δύο: Τα 7 αστρολογικά γεγονότα που θα συμβούν τον Ιούνιο - Τι πρέπει να ξέρεις
Καλό μήνα είπαμε;

Ο Ιούνιος είναι εδώ και έχουμε να σου πούμε ένα μεγάλο μπράβο, έκανες την τύχη σου. Επιβίωσες από ανάδρομο Ερμή και τα άστρα του πρώτου καλοκαιρινού μήνα έρχονται να σε επιβραβεύσουν.

Ξεκινάμε με Σελήνη της Φράουλας στον Τοξότη και την Αφροδίτη να μπαίνει στον Λέοντα – δυναμική η πρώτη εβδομάδα. Είμαστε στην εποχή των Διδύμων κι έρχονται Ερμής στους Διδύμους, Νέα Σελήνη στους Διδύμους, εποχή Καρκίνου και ανάδρομοι πλανήτες. Θα γίνουν πραγματάκια, λοιπόν. Δες τα αναλυτικά παρακάτω.

Πανσέληνος

Ο μήνας ξεκινά με μία πανέμορφη πανσέληνο στον Τοξότη. Στις 3 Ιουνίου, η Σελήνη της Φράουλας θα μας ενθαρρύνει να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να συνειδητοποιήσουμε ποια είναι τα πιο τρελά μας όνειρα.

Αφροδίτη στον Λέοντα

Ετοιμάσου για ένα καλοκαίρι γεμάτο έρωτα, καθώς από τις 5 Ιουνίου, η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα και φέρνει πάθος, παιχνίδι, φλερτ, τρυφερότητα, τα πάντα. Θα ζήσουμε μία περίοδο κάπως παραμυθένια και είμαστε έτοιμοι.

Ερμής στους Διδύμους

Η εποχή των Διδύμων κορυφώνεται με τον Ερμή να μπαίνει στους Διδύμους και να μας κάνει να διεκδικούμε ξεκάθαρη επικοινωνία, πιο ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή και συζητήσεις με νόημα. Θωρακίσου, μάζεψε αυτοπεποίθηση και απόλαυσε το multitasking.

Ανάδρομοι πλανήτες

Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα ξεκίνησε τον Μάιο, αλλά στις 11 του μήνα θα βγει από τον Υδροχόο και θα περάσει στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει. Από τις 17 Ιουνίου ως τις 4 Νοέμβρη θα έχουμε ανάδρομο Κρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι θα επαναπροσδιορίσουμε τα όριά μας και θα πάρουμε αποφάσεις.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Η νέα σελήνη του Ιουνίου 2023 στους Διδύμους θα πραγματοποιηθεί ξημερώματα της 18ης Ιουνίου και θα μας κάνει να νιώσουμε αβέβαιοι σχετικά με τις επιθυμίες μας, αλλά και να βάλουμε στόχους για τη νέα σεζόν. Θα περάσεις μέτρια, δηλαδή.

Εποχή Καρκίνου και Θερινό Ηλιοστάσιο

Στις 21 Ιουνίου μπαίνουμε επίσημα στο καλοκαίρι και την εποχή του Καρκίνου. Θα αισθανθείς συναισθηματική φόρτιση και μία νοσταλγία ενώ λίγο μετά, στις 26 του μήνα, ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο και οι μέρες που έρχονται θα σε βρουν λίγο πιο ευαίσθητο. Είναι καλή στιγμή να έρθεις πιο κοντά στους αγαπημένους σου, βέβαια.

Ανάδρομος Ποσειδώνας

Στις 30 Ιουνίου, έρχεται το κερασάκι στην τούρτα. Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί ανάποδα και, ενώ συνήθως δεν μας επηρεάζει, τώρα θα δυναμώσει το ένστικτό μας. Θα δεις, λοιπόν, την αλήθεια πίσω από πρόσωπα και καταστάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.