ΖΩΔΙΑ

Σελήνη της Φράουλας: Η Πανσέληνος του Ιουνίου έρχεται - Τι σημαίνει για το ζώδιό σου


JTeam

29 Μαΐου 2023

Σελήνη της Φράουλας: Η Πανσέληνος του Ιουνίου έρχεται - Τι σημαίνει για το ζώδιό σου
Όχι, δεν πήρε το όνομά της επειδή είναι ροζ

Νιώθεις κάπως χάλια τις τελευταίες μέρες; Δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς με τον κόσμο; Δεν φταίει ζωή σου, δεν φταίει ο ανάδρομος και οι παρενέργειες του. Όλα τα φταίει το φεγγάρι - η Σελήνη της Φράουλας, συγκεκριμένα. Κι αν αναρωτιέσαι τι σχέση μπορεί να έχουν τα φρούτα με τα ζώδια και την κακή σου διάθεση, θα μάθεις μιάμιση παράγραφο παρακάτω.

Καταρχάς, τι είναι η Σελήνη της Φράουλας; Ουσιαστικά, πρόκειται για την Πανσέληνο του Ιουνίου, όχι επειδή είναι φραουλί χρώμα, αλλά επειδή είναι η ιδανική εποχή για τη συγκομιδή της φράουλας. Όχι, δεν είναι αστείο. Οπότε μπορεί να νιώθεις χάλια, αλλά τουλάχιστον, μπορείς να μαζέψεις τις καλύτερες φράουλες της εποχής.

Πότε έχουμε Σελήνη της Φράουλας και γιατί μας ενδιαφέρει; Ξημερώματα 4ης Ιουνίου 2023, θα κοιτάξεις τον ουρανό και θα δεις μία πανέμορφη Πανσέληνο - στον Τοξότη, αυτήν τη φορά. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώσεις την ανάγκη να αναζητήσουμε την αλήθεια, τη γνώση και την απελευθέρωση. Όσο κι αν σαμποτάρεις τον εαυτό σου, είναι μία καλή στιγμή να αφήσεις πίσω τις αμφιβολίες, τις ανασφάλειες και να κυνηγήσεις τα όνειρα σου, όσο μακρινά κι αν φαίνονται.

Τώρα, επειδή ο Τοξότης ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, μπορείς να αφήσεις τον αυθορμητισμό σου να σε οδηγήσει. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και, όσον αφορά στις σχέσεις σου με τους γύρω σου, έχε στον νου σου ότι δεν τρελάθηκες - αν αμφιβάλλεις για άτομα, μάλλον έχεις λόγο. Δεν είσαι πάντα εσύ το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.