ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη στον Λέοντα: Τα 3 ζώδια που θα έχουν τύχη στα ερωτικά τους για το επόμενο τριήμερο


JTeam

5 Ιουνίου 2023

Αφροδίτη στον Λέοντα: Τα 3 ζώδια που θα έχουν τύχη στα ερωτικά τους για το επόμενο τριήμερο
Αφροδίτη, μπήκες στον Λέοντα και σε ευχαριστούμε για αυτό

Κουράστηκες να σε έχουν στο «Διαβάστηκε»; Βαρέθηκες να περιμένεις να βρεις τον έρωτα στα dating apps; Τόλμησαν να σου δείξουν ότι δεν σε θέλουν και έχεις παρεξηγηθεί; Ε, ήρθε η στιγμή να αλλάξει αυτό. Αν ανήκεις στα παρακάτω 3 ζώδια, θα πάψεις να ζεις σαν άλλη Ματίνα Μανταρινάκη, επειδή το πιθανότερο είναι να αρχίσεις να συνοδεύεσαι. Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι εδώ για σένα, θα φέρει τύχη στα ερωτικά σου και, όντως, θα μπορέσεις να ξεκινήσεις να ράβεσαι.

Κριός

Είσαι σε σχέση; Επιτέλους, θα σου δείξουν πόσο σε θέλουν πραγματικά. Κι αν η κατάσταση ήταν κάπως τοξική, επειδή είχες αμφιβολίες, τώρα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Θα κάνουν τα πάντα για να σου δείξουν πόσα σημαίνεις για εκείνους επειδή, κακά τα ψέματα, αυτό σου αξίζει.

Δεν είσαι σε σχέση; Ετοιμάσου να βρεθείς σε μία ή, έστω, να βγεις το τέλειο ραντεβού που θα σου δώσει αυτό το «κάτι» που έψαχνες σε αυτήν τη φάση της ζωής σου.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα βγάλει τον αγαπούλη από μέσα σου. Θα αισθανθείς τέτοια αυτοπεποίθηση, θα πιστέψεις (και εσύ) ότι είσαι ό,τι ωραιότερο περπάτησε σ’ αυτόν τον κόσμο και θα δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου στους άλλους. Προσοχή, αγάπη, ενδιαφέρον, επιβεβαίωση - και θα τα δώσεις, και θα τα πάρεις. Θα πάψεις να ανησυχείς για το αν σε θέλει ή όχι - σε θέλει και θα το δεις.

Αιγόκερως

Όταν λες το ζώδιο σου, συνήθως σου απαντάνε με ένα «ωχ». Από σήμερα και για 3 μέρες, θα σε ζηλεύουν.

Μπορεί να έπαψες να πιστεύεις στον έρωτα, όμως η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σε κάνει να αναθεωρήσεις. Θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ερωτική σου ζωή, με την καλύτερη έννοια. Υπάρχει ελπίδα και θα τη δεις, αν κάνεις υπομονή για μερικές ώρες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.