ΖΩΔΙΑ

8/6: Κινηθείτε σε οδούς στις οποίες δεν κινδυνεύουν οι ισορροπίες σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

8 Ιουνίου 2023

8/6: Κινηθείτε σε οδούς στις οποίες δεν κινδυνεύουν οι ισορροπίες σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα απέναντι από τον Άρη και σε δυσαρμονική σχέση με τον Ουρανό ενδέχεται να φέρει ζητήματα στην επιφάνεια τα οποία θα απαιτήσουν υψηλή συγκέντρωση ώστε να επιτύχετε μια ισορροπία. Δείτε τα πράγματα από όλες τις πλευρές και προσπαθήστε να είστε όσο πιο ευέλικτη/ος γίνεται για να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε τα πείσματα και να κινηθείτε περισσότερο ευέλικτα μπροστά σε διλλήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα δεν είναι η ιδανικότερη ημέρα να βάλετε τα πράγματα σε σειρά ούτε να εναντιωθείτε σε ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας φέρνει αέρα ανανέωσης ωστόσο σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε με προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, από χτες ενδέχεται να νιώθετε κάπως περίεργα γιαυτό φτιάξτε ένα πρόγραμμα σήμερα το οποίο δεν θα ζητά ιδιαίτερη δυναμική από εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Άρης στο ζώδιό σας, σας φορτίζει με ενέργεια αλλά η Σελήνη απέναντί σας, σας ωθεί να κινηθείτε περισσότερο αυτόνομα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αυτή τη στιγμή και ίσως θα είναι δύσκολο σήμερα να τις ταξινομήσετε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι μια περίεργη ημέρα με την έννοια πως θα πρέπει να φροντίσετε να πάρετε προσωπική χαρά με κάποιον τρόπο μέσα στην ημέρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, δύσκολη ημέρα αν αποφασίσετε σήμερα να δώσετε ενέργεια σε ζητήματα που είναι ανοιχτά ή σχετίζονται με το σπίτι ή την εργασία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος απέναντί σας τείνει να ενεργοποιεί αυτό το διάστημα ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες ωστόσο σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε διακριτικά και με ευαισθησία όσον αφορά λεπτά ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ανοιχτά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα ζητώντας να τους δώσετε ενέργεια. Μπορείτε να κινηθείτε όπως νιώθετε αλλά αποφύγετε δύσκολες διαδρομές.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με ζητήματα που τρέχουν ωστόσο θα πρέπει να το κάνετε με το γάντι ειδικά στη περίπτωση που αφορούν και άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, κάνετε διάφορες σκέψεις από χτες οι οποίες ειδικά σήμερα δεν είναι σίγουρο πως θα μπορείτε να τις τακτοποιήσετε με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.