ΖΩΔΙΑ

Αυτό το ζώδιο θα ρισκάρει τα πάντα για τον έρωτα


JTeam

12 Ιουνίου 2023

Αυτό το ζώδιο θα ρισκάρει τα πάντα για τον έρωτα
pexels
Πιστεύει ειλικρινά στην αγάπη και θα έκανε τα πάντα για αυτήν

Κάθε ζώδιο εκφράζεται διαφορετικά στον έρωτα. Ο Σκορπιός παθιάζεται και αποκτά εμμονές, ο Ιχθύς εκφράζει τα συναισθήματά του μέσα από τη μουσική αλλά μόνο ένα είναι ικανό να ρισκάρει τα πάντα όταν ερωτεύεται.

Σύμφωνα με αστρολόγο του New York Post, ο Λέων είναι το ζώδιο που είναι ικανό να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις μέχρι να κατακτήσει τον στόχο του, να παρακαλέσει, να υπομείνει και να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του μέχρι να είναι μαζί με το άτομο που ερωτεύτηκε, αψηφώντας κάθε δυσκολία.

Ο Λέων ανήκει στα σταθερά ζώδια μαζί με τον Ταύρο, τον Σκορπιό και τον Υδροχόο. Αυτό που μοιράζονται αυτά τα ζώδια είναι η αποφασιστικότητα και η αφοσίωση. Με κυβερνήτη τον Ήλιο, αυτό το ζώδιο δεν λογαριάζει τίποτε άλλο όταν κεραυνοβολείται.

Το στοιχείο του Λέοντα είναι η φωτιά, μαζί με τον Τοξότη και τον Κριό. Τα ζώδια της φωτιάς μοιράζονται την ίδια τάση για περιπέτεια, πάθος και ανταγωνισμό. Πρόκειται για άτομα που κυβερνώνται από την καρδιά και όχι από το μυαλό τους.

Οι πιο ρομαντικοί όλων των εποχών: Napoleon, James Baldwin, PB Shelly, Lord Tennyson, Zelda Fitzgerald, James Cameron, Emily Brontë και Madonna, ήταν/ είναι Λέοντες

Ο Λέων έχει μια έντονη σεξουαλική ενέργεια και φέρεται στον σύντροφό του σαν να είναι το πιο πολύτιμο πλάσμα στον κόσμο, κάνοντας πολλά κοπλιμέντα και δώρα. Ωστόσο αν δεν του χαρίσεις όλη την προσοχή σου, βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλειες και εκφράζει έντονη ζήλεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.