ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Κρόνος στον Ιχθύ: Δες τι σε περιμένει, σύμφωνα με το ζώδιό σου


JTeam

15 Ιουνίου 2023

Ανάδρομος Κρόνος στον Ιχθύ: Δες τι σε περιμένει, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Από τις 17 Ιουνίου (δηλαδή μεθαύριο), τα πράγματα ζορίζουν

Τις τελευταίες μέρες ξυπνάς και νιώθεις πως η ζωή σου είναι χάλια; Λες ότι όλα πηγαίνουν στραβά και ξέρεις ότι δεν υπερβάλλεις καθόλου; Έρχονται η μία δυσκολία μετά την άλλη; Ε, δεν τρελάθηκες. Φταίει ο Κρόνος, και θα φταίει για μήνες. Ο πλανήτης θα είναι Ανάδρομος στον Ιχθύ, για πρώτη φορά μετά από περίπου 30 χρόνια, και όλοι, ανεξάρτητα από το ζώδιό μας, θα καταλάβουμε πόσο γερό στομάχι έχουμε.

Από τις 17 Ιουνίου ως τις 4 Νοεμβρίου, τα πράγματα θα είναι παράξενα. Δες παρακάτω τι σε περιμένει.

Κριός

Πρόκειται να επαναπροσδιορίσεις τις συνήθειες και τις συμπεριφορές που σε κρατούν πίσω. Παρότι είσαι διαρκώς σε εγρήγορση και κυνηγάς τους στόχους σου, συχνά μόνος σου εμποδίζεις τη εξέλιξή σου και δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να ονειρευτεί. Τώρα είναι που πρέπει να ξεκινήσεις μία ενδοσκόπηση και να καταλάβεις γιατί δεν υπάρχει εξέλιξη σε ορισμένους τομείς: Δεν πιστεύεις αρκετά στον εαυτό σου, ή απλώς δεν έχεις πειθαρχία;

Ταύρος

Μπορεί να έκανες τον κόπο και να έθεσες τα όριά σου τους τελευταίους μήνες, αλλά ο ανάδρομος Κρόνος θα έρθει να τα αλλάξει κι αυτά. Θα ξανασκεφτείς πολλές φορές τι διατίθεσαι να κάνεις για τους άλλους, όμως θα δεις πως, στο τέλος, θα αποκτήσεις πιο υγιείς σχέσεις με άτομα που μοιράζονται τις ίδιες ιδέες.

Δίδυμος

Ο ανάδρομος Κρόνος θα επηρεάσει σημαντικά τα επαγγελματικά σου. Θα φέρει μία περίοδο αμφισβήτησης – όχι από τους άλλους προς εσένα, αλλά από εσένα προς τον ίδιο σου τον εαυτό, καθώς θα αναρωτηθείς πολλές φορές αν το επάγγελμα που έχεις επιλέξει, είναι αυτό που σου ταιριάζει. Πάρε χρόνο και κινήσου ανάλογα.

Καρκίνος

Καθώς ο Κρόνος κινείται ανάποδα από το φυσιολογικό του, εσύ θα επαναπροσδιορίσεις τις πεποιθήσεις σου. Ενώ είσαι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος, έχεις ορισμένες σταθερές απόψεις και δυσκολεύεσαι όταν νιώθεις αυτήν τη σταθερότητα να φεύγει. Τώρα, θα εξερευνήσεις ιδέες που άλλοτε απέρριπτες και θα αισθανθείς άβολα – είναι μέρος της εξέλιξής σου, ωστόσο.

Λέων

Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Κρόνου, θα ξανασκεφτείς τις συμφωνίες που έχεις κάνει όσον αφορά στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και, γενικότερα, τις υποχρεώσεις σου. Ίσως αποφασίσεις να φύγεις από καταστάσεις που δεν αναγνωρίζουν την πραγματική σου προσφορά, ενώ θα αρχίσεις να λες περισσότερα «όχι».

Παρθένος

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου ξεκινά από τον έβδομο οίκο σου, αυτόν τον σχέσεων, δηλαδή. Θα επαναπροσδιορίσεις τα όρια που βάζεις στους ανθρώπους με τους οποίους εμπλέκεσαι ερωτικά και, αν δεν αισθάνεσαι άνετα με τις συνθήκες που επικρατούν τώρα, θα το πεις. Κανείς δεν γνωρίζει πώς θα πάει αυτό – το σημαντικό είναι πως θα σκεφτείς να κάνεις μακροχρόνιες σχέσεις και θα μιλήσεις ανοιχτά για όσα σε απασχολούν.

Ζυγός

Αυτός ο μήνας σε δοκιμάζει – δεν χρειάζεσαι εμάς για να το μάθεις, το έχεις νιώσει στο πετσί σου. Από τον Μάρτιο παλεύεις να τηρήσεις ένα πρόγραμμα, θέλεις να έχεις πειθαρχία στη δουλειά σου και, τώρα, ο ανάδρομος θα σου δείξει ότι οι στόχοι σου δεν είναι ρεαλιστικοί. Δεν πειράζει.

Σκορπιός

Σε σένα, με κάποιον περίεργο τρόπο, τα πράγματα θα πάνε καλά. Θα νιώσεις πιο δημιουργικός και θα το απολαύσεις, χωρίς περιορισμούς. Επιτέλους, αυτό το δημιουργικό μπλοκάρισμα που σε έχει βρει, θα φύγεις.

Τοξότης

Είσαι το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου και θα φύγουν από πάνω σου τα βάρη που σηκώνεις από τον Μάρτιο. Ενώ θα έχεις παραπάνω υποχρεώσεις και θα δυσκολευτείς με επαγγελματικές συμφωνίες, θα αισθάνεσαι πανάλαφρος σε προσωπικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Από τις 17 Ιουνίου, θα αρχίσεις να επανεξετάζεις μερικές από τι απόψεις σου. Αναζητάς τρόπους να υλοποιήσεις σχέδια και επιθυμίες, και ο Κρόνος θα σε δυσκολέψει να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου στο έπακρο.

Υδροχόος

Κι εσύ θα επανεξετάσεις όρια, θα ξαναδείς τα οικονομικά σου και θα ψάξεις τρόπους να κάνεις αποταμίευση. Αν εδώ και καιρό προσέχεις τα έξοδά σου και στερείσαι, ίσως είναι ώρα να χαλαρώσεις – οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου είναι που έχουν σημασία.

Ιχθύς

Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου, κι εσύ θα κάνεις την ενδοσκόπηση που σου χρειάζεται. Θα δεις τον εαυτό σου και τον κόσμο γύρω σου με άλλα μάτια, πράγμα που κανείς δεν ξέρει αν θα είναι θετικό ή αρνητικό. Όπως και να ΄χει, θα προσπαθήσεις να πραγματοποιήσεις στόχους που από καιρό έχεις βάλει στον πάγο, για λόγους που μόνο εσύ ξέρεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.