image
pexels
ΖΩΔΙΑ

Ο Ιούλιος φέρνει μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά: Από Ταύρο μέχρι Ιχθείς, αυτά είναι τα ζώδια που θα ζήσουν παθιασμένα


JTeam

1 Ιουλίου 2023

Ο Ιούλιος είναι εδώ και μαζί του, οι νέες γνωριμίες, το φλερτ και η αυξημένη λίμπιντο. Ο μήνας που μόλις ξεκίνησε, θα φέρει μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά όλων των ζωδίων αλλά αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, του Τοξότη, του Υδροχόου και των Ιχθύων αξιοποίησε ακόμη και το σήμερα γιατί τα άστρα δημιουργούν την ιδανική συνθήκη για να βγεις έξω και να ερωτευτείς... Και, πού ξέρεις, ίσως το πρόσκαιρο πάθος εξελιχθεί στον έρωτα της ζωής σου.

Με άκρως ερωτική διάθεση ξεκινάει ο Ιούλιος, αφού την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα, ο Δίας θα σχηματίσει πολύ ευνοϊκές όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα είναι ιδανικό λοιπόν για να βγεις έξω, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις. Με λίγα λόγια, αφέσου και ζήσε εμπειρίες που θα συζητάς για καιρό αρκεί να προσέξεις τις επιρροές από τα παρακάτω γεγονότα. 

Στις 03/07/2023 έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Το φεγγάρι αυτό θα μας διχάσει αρκετά σε συναισθηματικό επίπεδο, θα φέρει διλήμματα, αλλά και αντιφάσεις, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό τοπίο διαφωνιών αλλά και πάθους. Αυτό θα συμβεί γιατί από τη μία, το ζώδιο του Καρκίνου φέρνει ασφάλεια, προστασία και δέσιμο στις σχέσεις, ενώ από την άλλη ο Αιγόκερως δημιουργεί απόσταση και σχετική αυτονομία. 

Το επόμενο σημαντικό αστρικό γεγονός, είναι η είσοδος του Άρη στην Παρθένο από τις 10/07/2023 όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλη Αυγούστου. Ο πλανήτης της σεξουαλικότητας στο πρακτικό αυτό ζώδιο θα μας κάνει να πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση με ρεαλισμό και δεν θα μας επιτρέψει να πράξουμε χωρίς λογική οπότε θα μας συγκρατήσει αρκετά στα ερωτικά. Ωστόσο, το πάθος θα είναι διάχυτο όλο τον μήνα.

image
pexels

Στις 11/07/2023 ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι ευνοείται πολύ η επικοινωνία και η έκφραση των συναισθημάτων.

Στις 17/07/2023 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο δίνει ώθηση για ενθουσιασμό στα αισθηματικά ωστόσο η αντίθεση με τον Πλούτωνα θέλει προσοχή καθώς θα φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα, εμμονές και χειριστικές συμπεριφορές. 

Από τις 23/07/2023 η Αφροδίτη γυρνάει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 04/09/2023. Οι σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο αυτό το διάστημα και ίσως φέρει ρήξη σε ό,τι έχει παλιώσει. Δεν αποκλείονται επιστροφές από το παρελθόν που θα φέρουν αρκετό προβληματισμό. 

Κριός

Αν έχεις κλείσει διακοπές αυτόν τον μήνα, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για ηρεμία, χαλάρωση και αληθινή επαφή με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να μην έχεις ωστόσο πολλές απαιτήσεις που θα κάνουν τη σχέση σου να πιέζεται. Δώσε προσοχή, ειδικά στο δεύτερο μισό του μήνα καθώς τότε θα βγουν προς τα έξω, εγωιστικές διαθέσεις. 

Ταύρος

Ο Ιούλιος σού κάνει το καλύτερο ποδαρικό αφού ήρθε η στιγμή να ζήσεις μεγάλες ερωτικές συγκινήσεις. Είναι ο καταλληλότερος μήνας να βγεις ραντεβού και να ανανεωθείς. Από τις 10/07 με τον Άρη στην Παρθένο η σεξουαλική διάθεση θα εκτοξευθεί ενώ αν είσαι single δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. 

Δίδυμοι

Αυτόν τον μήνα, θα έχεις την ευκαιρία να δεθείς περισσότερο με τη σχέση σου και όλα θα κυλούν πιο ήρεμα. Θα υπάρχει κατανόηση, τρυφερότητα αλλά παράλληλα θα έχεις αντιφατικά συναισθήματα που θα δημιουργήσουν μια εκρηκτική κατάσταση στη σχέση σου. 

Καρκίνος

Θα υπάρχουν πολλές παρανοήσεις στη διάρκεια όλου του μήνα με τον σύντροφό σου και αυτό θα σου προκαλεί μεγάλο στρες. Θα κάνεις ωστόσο σημαντική προσπάθεια να βελτιώσεις τη μεταξύ σας επικοινωνία, κι εκεί προς τα τέλη του μήνα, όλα θα καλυτερεύσουν. Στο υποσχόμαστε. 

Λέων

Εντάσεις και μια εκρηκτική ατμόσφαιρα είναι όσα θα φέρει ο μήνας σε συναισθηματικό επίπεδο στη ζωή σου. Πρόσεξε πολύ με τον εγωισμό σου γιατί δεν αποκλείεται να απομακρύνεις από τη ζωή σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πραγματικά. 

Παρθένος

Θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις στη ζωή σου και θα βρεθείς σε πολλά διλήμματα όσον αφορά την ερωτική σου ζωή. Προσπάθησε να μετράς τα λόγια σου και προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ειλικρινής αν νιώθεις πως πρέπει να βάλεις τέλος στη σχέση σου.

image
pexels

Ζυγός

Ο μήνας θα δημιουργήσει στην ερωτική σου ζωή μεγάλη σύγχυση και δεν θα μπορείς να πάρεις εύκολα αποφάσεις. Θα νιώσεις εγκλωβισμό αλλά κατά το δεύτερο μισό του Ιουλίου, θα υπάρχει βελτίωση στην επικοινωνία, ξεθολώνοντας το τοπίο. 

Σκορπιός

Ήρθε η στιγμή να αφήσεις στην άκρη τη μυστικότητα που σε διακατέχει και να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Ο Ιούλιος θα σε φέρει αντιμέτωπο με τον ίδιο σου τον εαυτό οπότε δεν θα μπορείς να κρυφτείς από κανέναν, και κυρίως από τα ίδια σου τα συναισθήματα. 

Τοξότης

Ο Ιούλιος θα είναι πολύ ερωτικός για σένα στο ξεκίνημα του, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής εξακολουθούν να κινούνται στο ζώδιο του Καρκίνου και μάλιστα την πρώτη ημέρα του μήνα θα σχηματίσουν ευνοϊκές όψεις με τον Δία. Αν είσαι single, θα κάνεις μια πολύ σημαντική γνωριμία ενώ αν έχεις σχέση, η σεξουαλική σου ζωή θα απογειωθεί. 

Αιγόκερως

Ο μήνας θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στα συναιθηματικά σου. Δεν θα μπορείς να αποφασίσεις αν πρέπει να μείνεις ή να φύγεις από μια σχέση ενώ καλό είναι να μη δεσμευτείς αν είσαι single και δεν έχεις ξεκαθαρίσει τι πραγματικά θες. 

Υδροχόος

 Από τις 10/07 ο Άρης στην Παρθένο φέρνει στη ζωή σου την πιο σεξουαλική περίοδο και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Αυγούστου. Η λίμπιντο σου θα είναι ανεβασμένη, αρκεί να προσέξεις την κτητικότητα και τη ζήλια. 

Ιχθείς

Ο Ιούλιος ξεκινάει πολύ ερωτικά για σένα, αφού την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα ο Δίας θα σχηματίσει πολύ ευνοϊκές όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα μπορείς να απολαύσεις εξόδους και να κάνεις νέες γνωριμίες. Αυτό το καλοκαίρι ίσως είναι το πιο παθιασμένο της ζωής σου. 

image