ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που μένουν σε μια «τελειωμένη» σχέση για να μην είναι μόνα τους


JTeam

30 Ιουλίου 2023

Τα ζώδια που μένουν σε μια «τελειωμένη» σχέση για να μην είναι μόνα τους
pexels
Φοβούνται οποιαδήποτε αλλαγή απειλεί το comfort zone τους

Σίγουρα, στους περισσότερους ανθρώπους δεν αρέσει να μένουν μόνοι τους. Ωστόσο υπάρχουν μερικά ζώδια που πραγματικά μισούν τη μοναξιά και δεν θέλουν να μένουν μόνοι τους ούτε ένα λεπτό.

Αυτά τα ζώδια προτιμούν να μένουν σε μια σχέση που έχει τελειώσει μόνο και μόνο για να μη μείνουν single. Μπορεί να έχουν εξανεμιστεί όλα τα συναισθήματα προς τον σύντροφό τους αλλά θα συνεχίσουν να είναι μαζί του από συμβιβασμό. Ας δούμε εάν ανήκετε σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια.

Ταύρος

Ο Ταύρος θα αργήσει να παραδεχτεί στον σύντροφό του ότι δεν είναι πια καλά στη σχέση τους. Θέλει πάντα τη σταθερότητα και δεν αποχωρίζεται το comfort zone του με αποτέλεσμα να μένει σε μια κατάσταση που δεν του προσφέρει πια τίποτα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι τόσο ρομαντικός κι ευαίσθητος που πιστεύει ότι κάθε άτομο που έρχεται στη ζωή του, είναι το ένα και μοναδικό έτσι κάνει τα πάντα για να αποδειχθεί καλή η σχέση στην οποία είναι. Έτσι προσπερνά κάθε πρόβλημα ακόμη και αν είναι μάταιη η προσπάθεια.

Ζυγός

Εξαιτίας της τάσης του να αργεί να πάρει αποφάσεις που θα φέρουν ριζικές αλλαγές στη ζωή του, ο Ζυγός είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος να παγιδευτεί σε μια σχέση που έχει τελειώσει. Φοβάται τόσο τη μοναξιά που προτιμά να συμβιβάζεται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.