ΖΩΔΙΑ

31/7: Μετριάστε τον παρορμητισμό σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

30 Ιουλίου 2023

31/7: Μετριάστε τον παρορμητισμό σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο του Αιγόκερω και συνδυαστικά με την σχέση της με τον Χείρωνα σας βοηθά να πλαισιώσετε τις σκέψεις και κυρίως αυτά που νιώθετε ώστε να οδηγηθείτε με ασφάλεια στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα δηλώνουν πως μία κατάσταση που κινητοποιείται αυτή τη στιγμή θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μία αίσθηση ανικανότητας ή δυσαρέσκειας μπορεί να λάβει εύκολα χώρα σήμερα γι' αυτό θα χρειαστεί να βάλετε τα μεγάλα μέσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ιδιαίτερα βοηθητικά τα πλανητικά δρώμενα κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο γι' αυτό δράστε όσο μπορείτε αυτόνομα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα έχουν έντονη δυναμική και θα πρέπει να προχωρήσετε με σύνεση σε οτιδήποτε κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία ή κάτι που αφορά την υγεία σας έρχεται στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να προχωρήσετε πράγματα και καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν άμεσα είναι έντονη σήμερα ωστόσο χρειάζεται ευέλικτους χειρισμούς για να το πετύχετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός ακόμη και αν το πρόγραμμά σας είναι πιεσμένο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, δώστε μεγάλη σημασία σε ότι κινητοποιείται αυτές τις ημέρες, σταθείτε στις λεπτομέρειες και κινηθείτε με ιδιαίτερη προσοχή ακόμη και για απλά πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα και να νιώσετε χαρά θα είναι έντονη σήμερα αλλά θα υπάρξουν δυσκολίες στο να το πετύχετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιό σας από χτες μπορεί να σας ωθεί να κάνετε πράγματα και να θελήσετε να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες σας ωστόσο τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν είναι υποστηρικτικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η επικοινωνία και οι σχέσεις αυτές τις ημέρες με το άμεσο περιβάλλον σας μπορεί να σας βάλουν σε διλήμματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η μεθοδικότητά είναι απαραίτητο εργαλείο αυτή τη στιγμή για να προχωρήσετε στο δρόμο της επιλογής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.