image
Pexels
ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια με το μεγαλύτερο BDE ( και μπράβο τους)


Και ναι εννοούμε ξεκάθαρα ότι τα παρακάτω ζώδια έχουν big d*ck Energy
JTeam

4 Αυγούστου 2023

Είναι μερικά ζώδια που σου εκπέμπουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και υποσυνείδητα θέλεις να τους μοιάσεις. Πρόκειται για τα ζώδια που έχουν μεγαλύτερη big d*ck Energy και σε μαγνητίζουν. Παρά τη σημασία του BDE, στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει καμία σχέση με το μέγεθος του πέους. Στην πραγματικότητα, ο καθένας μας μπορεί να έχει BDE -η γιαγιά, ο οδοντίατρος, ακόμη και ο σκύλος μας. (Τα χάσκι το έχουν. Τα τσιουάουα όχι. #sorrynotsorry).

Το BDE εδώ σημαίνει η ήρεμη αυτοπεποίθηση που πηγάζει από ένα άτομο που απλώς νιώθει ασφάλεια με τον εαυτό του. Κάποιος με BDE δεν προσπαθεί πολύ για να δείξει ποιος πραγματικά είναι.

Ορισμένα ζώδια λοιπόν έχουν άπιαστα επίπεδα αυτοπεποίθησης σε σύγκριση με άλλα. Το ζώδιο σου συμβολίζει το πώς παρουσιάζεσαι στον έξω κόσμο - τόσο ποιος είσαι όσο και τι φιλοδοξείς να είσαι.

Για να δούμε μάντεψες σωστά ποια είναι αυτά τα 3 ζώδια;

image
Pexels

Ο Κριός είναι πρακτικά ο ορισμός του BDE. Δεν είναι μόνο ζώδιο της φωτιάς, αλλά είναι και το πρώτο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο, καθιστώντας τον αρχηγό της αγέλης. Ο Κριός είναι επίσης ένα από τα κύρια ζώδια - μαζί με τον Αιγόκερω, τον Ζυγό και τον Καρκίνο - όλα αυτά σηματοδοτούν την αρχή κάθε εποχής. Τα βασικά ζώδια τείνουν να είναι φυσικοί ηγέτες και διαμορφωτές των τάσεων - και δεδομένου ότι ο Κριός εμφανίζεται πρώτος στον ζωδιακό κύκλο, ενσαρκώνει την ενέργεια της φωτιάς. 

Οι Κριοί είναι καινοτόμοι και δεν ανησυχούν μήπως προσβάλλουν τους άλλους επιδιώκοντας αυτό που θέλουν να πετύχουν. Η ενεργητική τους φύση εμπνέει και προκαλεί άλλους ανθρώπους. 

Ο Άρης - ο πλανήτης του πολέμου, του σεξ, της ενέργειας και της δράσης - δίνει επίσης στον θερμό Κριό αγνή, αφιλτράριστη φιλοδοξία. Ο ατρόμητος χαρακτήρας του τον διευκολύνει να ασκήσει την επιρροή του. Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο μπορείτε να βασιστείτε στον Κριό, είναι να κάνετε τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο. Όλοι αυτοί οι παράγοντες τον καθιστούν ένα ζώδιο γεμάτο αυτοπεποίθηση και κύριο κάτοχο της BDE φιλοσοφίας.
 

image
Pexels

Ο Λέων αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας και λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής. Οι Λέοντες είναι οι διασκεδαστές του ζωδιακού κύκλου, ενώ παράλληλα είναι γεννημένοι ηγέτες. Κυβερνούμενο από τον ήλιο, αυτό το ζώδιο της φωτιάς αποτελεί παράδειγμα BDE. Οι Λέοντες είναι το πιο λαμπρό και μεγαλειώδες από όλα τα ζώδια της φωτιάς. Αγαπούν να ξεχωρίζουν από τους άλλους και μερικές φορές αποκτούν τη φήμη ότι είναι εγωκεντρικοί. 

Άλλωστε, χωρίς τον ήλιο, όλοι θα παύαμε να υπάρχουμε. Και όπως ο ήλιος είναι το κέντρο του σύμπαντος, έτσι και οι Λέοντες γνωρίζουν ότι είναι το κέντρο όλων.

Εξαιτίας αυτού, τα ζώδια του Λέοντα ακτινοβολούν BDE. Δημιουργικοί και σίγουροι για τον εαυτό τους, έχουν μια αποστολή και τίποτα δεν θα τους εμποδίσει να την πετύχουν. Οι Λέοντες κάνουν εξαιρετικές πρώτες εντυπώσεις γιατί ξέρουν ποιοι είναι και τι θέλουν να καταφέρουν στη ζωή τους. Και ως γεννημένοι διασκεδαστές, ξέρουν πώς να ευχαριστούν άλλους ανθρώπους, συχνά δημιουργώντας ένα σωρό θαυμαστές. 

image
Pexels

Όπως ο Κριός, έτσι και ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Άρη. Αλλά σε αντίθεση με τον Κριό, ο Σκορπιός κινείται με πιο ήσυχη ενέργεια. Οι Σκορπιοί διαθέτουν σκοτεινή, μυστηριώδη ενέργεια που εκπέμπει BDE. Είναι αυτή η αινιγματική ατμόσφαιρα που κάνει τους Σκορπιούς να φαίνονται σίγουροι και μερικές φορές λίγο τρομακτικοί. 

Έχουν ξεκάθαρη αίσθηση του ποιοι είναι και τι ζητούν από τους άλλους και δεν θα αφήσουν κανέναν να τους πει το αντίθετο. Η απόλυτη έλλειψη φόβου τους σε συνδυασμό με τη συναισθηματική τους ένταση μπορεί απλώς να σημαίνει ότι οι Σκορπιοί βγάζουν τον περισσότερο BDE εαυτό από όλα τα ζώδια.
Ενώ όλα τα ζώδια διαθέτουν κάποια εκδοχή του BDE, για ορισμένα ζώδια, η αυτοπεποίθηση έρχεται φυσικά. Αυτό ακριβώς ισχύει σε αυτή τη περίπτωση.