image
ΖΩΔΙΑ

Όψη Ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό: Έρχονται χωρισμοί και εντάσεις γι’ αυτά τα 3 ζώδια


Η σημερινή ημέρα αποτελεί μια από τις πιο δύσκολες του Αυγούστου για αυτά τα ζώδια, σε ό,τι αφορά τα θέματα των σχέσεων
JTeam

9 Αυγούστου 2023

Για ορισμένα ζώδια ο Αύγουστος δεν θα κυλήσει και τόσο αρμονικά, αφού έχουμε τον πλανήτη του έρωτα και των σχέσεων σε ανάδρομη πορεία. Και μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, ο πλανήτης της Αφροδίτης, δημιουργεί και μια δύσκολη όψη με τον Ουρανό. Ο Ουρανός, είναι πλανήτης των εκπλήξεων και των απρόσμενων γεγονότων. Ωστόσο η ανάδρομη πορεία, δεν φέρνει ευχάριστες εξελίξεις.

Jenny.Gr

Πρόκειται για μια όψη που που εύκολα δημιουργεί εντάσεις, παρεξηγήσεις, τσακωμούς χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος και χωρισμούς. Κυρίως επηρεάζονται ζώδια όπως οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και καλό είναι αυτά τα 3 ζώδια να είναι πολύ προσεκτικά στις αντιδράσεις και την συμπεριφορά τους.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου μάς καλεί να κάνουμε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, με αποτέλεσμα πολλοί να είναι αυτοί που θα χωρίσουν, ενώ άλλοι θα σκεφτούν το ενδεχόμενο να επιστρέψουν σε έναν πρώην σύντροφο.

image
Pexels

Το πιθανότερο είναι να νιώσετε μια συναισθηματική απόσταση από τον σύντροφο σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε με τον σκληρό τρόπο, πως τελικά δεν ταιριάζετε με τη σχέση σας, και πως δεν είναι το άτομο που είχατε στο μυαλό σας.

Το κλίμα θα είναι ψυχρό και απόμακρο, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε μια απρόσμενη και ξαφνική συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν σας, το οποίο θα σας εξάψει ξανά έντονα συναισθήματα. Μήπως τελικά δεν έχετε ξεπεράσει ορισμένα άτομα, και προχωράτε σε νέες σχέσεις, ενώ δεν είστε έτοιμος/η;

image
Pexels

Δύσκολες θα είναι οι καταστάσεις και για εσάς τους Λέοντες, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάτε πως η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης, πραγματοποιείται στον άξονα του δικού σας ζωδίου. Είναι πολύ πιθανό, σήμερα στις 9 Αυγούστου, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού να ταράξει τις ισορροπίες μέσα στη σχέση και να προκληθούν ορισμένες απρόοπτες καταστάσεις.

Αυτό που μπορείς να κάνεις αγαπητέ Λέοντα είναι να μην μπεις στη διαδικασία διαλόγου γιατί δεν είναι καθόλου δύσκολο να επέλθει η ένταση. Σήμερα απλά κάνε κάτι για σένα γιατί έχεις ανάγκη από προσωπικό χρόνο. 

image
Pexels

Είναι η στιγμή να επαναπροσδιορίσετε  τις σχέσεις σας. Ίσως απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν σας καλύπτουν πια συναισθηματικά. Ωστόσο αν είστε αδέσμευτοι, το πιθανότερο είναι να έχετε μια γνωριμία που σίγουρα θα σας στιγματίσει. Μη βιαστείτε να βγάλετε εύκολα συμπεράσματα και προχωρήστε βήμα βήμα, σε ότι αφορά τα προσωπικά σας και τον έρωτα.

Καλό είναι λοιπόν να σκεφτείτε ποια θα είναι η στάση σας απέναντι σε ένα νέο πρόωσπο που θα έρθει στη ζωή σας, ενδεχομένως για να σας αναστατώσει ή να σας κάνει να αναθεωρείσετε πολλά πράγματα.