ΖΩΔΙΑ

Tα 2 ζώδια που αγαπούν το dirty talk όσο τίποτα και λατρεύουν το sexting


JTeam

17 Αυγούστου 2023

Tα 2 ζώδια που αγαπούν το dirty talk όσο τίποτα και λατρεύουν το sexting
Αν τυχόν μπλέξεις μαζί τους, ξέρεις τον δρόμο για την κατάκτηση τους

Σε όλους αρέσει να έχουν αυτές τις πιο ιδιαίτερες στιγμές μέσα στην μέρα τους, όπου θα μοιραστούν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις, και θα δημιουργήσουν ένα πιο ερωτικό και οικείοι κλίμα με τον σύντροφο τους.

Για ορισμένα ζώδια όμως, το sexting, έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους, και όχι απλά τους αρέσει, αλλά βρίσκεται και πολύ ψηλά στη θέση με τις προτεραιότητες τους. Αν τύχει και θελήσεις ποτέ να έρθεις πιο κοντά με έναν Σκορπιό ή Κριό, τότε γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις:

Σκορπιός

Κερδίζουν δικαιωματικά την κορυφή σε αυτήν την κατηγορία. Ένας Σκορπιός, θα μπορούσε να έχει την ερωτική και σεξουαλική επικοινωνία, πιο ψηλά και από την ίδια την πράξη. Έχουν έντονη σεξουαλική ορμή και πάθος, την οποία πολλές φορές θέλουν να διοχετεύσουν στον σύντροφο τους. Δύσκολα θα νιώσουν ντροπή ή δισταγμό -και αν θες να τους εντυπωσιάσεις, αυτό είναι το κομμάτι που πρέπει να εστιάσεις.

Κριός

Σε έναν Κριό, το dirty talk, θα είναι σίγουρα το highlight της ημέρας του. Ως παρορμητικό ζώδιο, το πιθανότερο είναι να σε εντυπωσιάσει πολύ με όσα θα σου δηλώσει, γι αυτό καλύτερα να είσαι προετοιμασμένη. Ίσως ξεκινήσουν με χιούμορ, αλλά καταβάθος θέλουν πολύ να συνεχίζουν μια τέτοια συζήτηση και μάλιστα το πιθανότερο είναι να εννοούν κάθε τους λέξη, που αφορά το σεξ και τις φαντασιώσεις τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.