ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που ερωτεύονται ξανά και ξανά τον ίδιο σύντροφο


JTeam

3 Σεπτεμβρίου 2023

3 ζώδια που ερωτεύονται ξανά και ξανά τον ίδιο σύντροφο
Δεν αλλάζουν εύκολα τον σύντροφο τους, και μπορούν να τον ερωτευτούν ξανά και ξανά από την αρχή

Ο έρωτας είναι ένα κομμάτι στο οποίο ο καθένας λειτουργεί κάπως διαφορετικά. Σε μερικούς, αρκούν λίγοι μήνες για να βαρεθούν και να ψάξουν το επόμενο πρόσωπο που θέλουν στη ζωή τους.

Για άλλους όμως, μπορούν να ερωτευτούν ξανά και ξανά από την αρχή τον ίδιο σύντροφο. Για την ακρίβεια, δεν θέλουν καν να μπουν στη διαδικασία να γνωρίσουν ένα άλλο πρόσωπο, όταν είναι ήδη αφοσιωμένοι στο άτομο που έχουν ερωτευτεί.

Ποια ζώδια είναι περισσότερο πιθανό να ερωτεύονται από την αρχή τον ίδιο σύντροφο;

Κριός

Ένας Κριός πάντοτε του αρέσει να μάχεται και να διεκδικεί. Με τρομερή υπομονή και ανταγωνισμό, δεν θα το έβαζε κάτω, ούτε θα άφηνε έτσι απλά ένα πρόσωπο να φύγει από τη ζωή του. Αντιθέτως, η θέληση του να διεκδικεί αυτό που πραγματικά θέλει, τον οδηγεί να ενδιαφέρεται ακόμη περισσότερο για ένα πρόσωπο σε δύσκολες στιγμές, και να κάνει τα πράγματα να λειτουργούν στις σχέσεις του. Έτσι το πιθανότερο είναι όταν προκύψει κάποιο θέμα στα ερωτικά του, να προσπαθήσει να το λύσει και να γίνει η σχέση του πιο δυνατή.

Λέων

Ένας Λέων θα επέλεγε πάντοτε την ποιότητα, έναντι της ποσότητας. Μπορεί ως ζώδιο της φωτιάς να είναι ιδιαίτερα παθιασμένο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα θελήσει να διεκδικεί συνεχώς νέους συντρόφους. Για έναν Λέων οι σχέσεις που χτίζει στη ζωή του είναι ιδιαίτερα σημαντικές, και παρά τον εγωισμό του θα προσπαθήσει πολύ να τις κρατήσει στη ζωή του, αν αισθανθεί πως το αξίζουν. Το πιθανότερο είναι, όταν βρουν τον άνθρωπο που τους καλύπτει συναισθηματικά, να τον διεκδικούν καθημερινά, και να τον ερωτεύονται ακόμη περισσότερο, όσο περνάει ο χρόνος.

Τοξότης

Ένας Τοξότης αγαπά την περιπέτεια και το να έχει συνεχώς στη ζωή του νέα πρόσωπα που θα του κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Όλα αυτά μέχρι να ερωτευτεί πραγματικά. Στον έρωτα και τις σχέσεις, ένας Τοξότης μπορεί να αφοσιωθεί ολότελα και να εστιάσει μόνο στο πρόσωπο που τον ενδιαφέρει. Αν η σχέση του, δεν τον κάνει να βαριέται και του δίνει περιπέτεια, τότε το πιθανότερο για έναν Τοξότη, είναι να παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα ερωτευμένος και αφοσιωμένος, κάνοντας πράγματα για τον ίδιο και το ταίρι του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.