ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που δεν μιλούν εύκολα για τα προσωπικά τους και κρατούν ιδιωτική την ερωτική τους ζωή


JTeam

20 Σεπτεμβρίου 2023

3 ζώδια που δεν μιλούν εύκολα για τα προσωπικά τους και κρατούν ιδιωτική την ερωτική τους ζωή
Γι' αυτά τα ζώδια δεν θα γνωρίζεις ποτέ ολόκληρη την αλήθεια

Δεν είναι όλοι «ανοιχτά βιβλία». Ούτε τους αρέσει να συζητούν με άλλα πρόσωπα τις πιο προσωπικές και ερωτικές τους στιγμές. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Τα συγκεκριμένα ζώδια, πιθανόν να έχουν μια πλευρά που θέλουν να κρατήσουν μόνο για τους ίδιους και για τον ερωτικό τους σύντροφο. Δύσκολα θα προχωρήσουν σε λεπτομέρειες και αποκαλύψεις σχετικά με την ερωτική τους ζωή, ενώ ακόμη και οι πιο απλές πληροφορίες θα βγουν από το στόμα τους πολύ προσεκτικά.

Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Σκορπιός

Μυστήριο, μυστικοπάθεια και ιδιωτικότητα μαζί με Σκορπιό, πάνε μαζί. Στον αστρολογικό χάρτη, εκπροσωπούν τις σκοτεινές πλευρές και όχι τυχαία. Ένας Σκορπιός δύσκολα θα μοιραστεί καταστάσεις, ακόμη και στους πιο κοντινούς του ανθρώπους. Τους αρέσει πολύ να κρατούν πράγματα μόνο για τον εαυτό τους και το ταίρι τους, και η ιδιωτικότητα τους προσφέρει ένα ακόμη παραπάνω στοιχείο ενθουσιασμού. Είναι επίσης ζώδια με έντονη διαίσθηση, και έχουν την ανάγκη να προστατέψουν από τους γύρω, ό,τι θεωρούν δικό τους και ό,τι κάποιος άλλος θα ζήλευε.

Παρθένος

Ένας Παρθένος μπορεί να σου δείξει με κάθε τρόπο πως είναι εκεί για σένα. Θα σε βοηθήσει να του ανοιχτείς και να τον αφήσεις να σε βοηθήσει. Το ίδιο όμως, δεν ισχύει από την πλευρά του. Είναι ένα ζώδιο με έντονη κριτική, και γι' αυτό ο ίδιος δεν θα μιλήσει για τον εαυτό του εύκολα, μόνο και μόνο για να μην δεχτεί σχόλια που θα τον επηρεάσουν. Δύσκολα ανοίγονται στους άλλους, είναι συγκρατημένοι και διακριτικοί φροντίζοντας την ερωτική τους ζωή, να την κρατούν για τον εαυτό τους και την υπερανάλυση τους.

Αιγόκερως

Μιλώντας για συγκρατημένες προσωπικότητες, την τιμητική τους έχουν και οι Αιγόκεροι. Είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με το τι μοιράζονται για την προσωπική τους ζωή, και μη ξεχνάς πως για τους ίδιους, έχει μεγάλη σημασία η εικόνα που βγάζουν προς τα έξω, αλλά και το κοινωνικό τους κύρος. Επομένως θα τους νοιάζει πάρα πολύ τι μπορεί να ειπωθεί για τη σχέση τους. Γι' αυτούς τους λόγους, το πιθανότερο είναι να αποφύγει την όλη διαδικασία, με το να μην μιλήσει για τίποτα. Είναι επίσης ζώδια που τους αρέσει να αποστασιοποιούνται και να συγκεντρώνονται στην καθημερινότητα, την δουλειά τους, αλλά και την επιτυχία τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.