ΖΩΔΙΑ

4 ζώδια που είναι πιθανό να χωρίσουν αυτή την εβδομάδα


JTeam

18 Σεπτεμβρίου 2023

4 ζώδια που είναι πιθανό να χωρίσουν αυτή την εβδομάδα
pexels
Η εβδομάδα δεν θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, για τα αισθηματικά κάποιων ζωδίων

Το καλοκαίρι τελειώνει και δίνει τη θέση του στο φθινόπωρο, φέρνοντας μαζί πολλές αλλαγές στη ζωή κάποιων ζωδίων και κυρίως στα αισθηματικά.

Το τέλος της εποχής συμπίπτει με τον Ήλιο που κινείται προς την αντίθετη πλευρά του Ποσειδώνα και αυτό σημαίνει ότι έρχονται ξαφνικές αλλαγές σε 4 ζώδια. Αν βρίσκονται σε μια σχέση και δεν λειτουργεί, είναι η στιγμή να προχωρήσουν αφήνοντας τη πίσω.

Η εβδομάδα δεν θα είναι σίγουρα εύκολη αλλά θα βοηθήσει τα παρακάτω ζώδια να συνειδητοποιήσουν πιο εύκολα ότνι κάποιες σχέσεις έχουν φτάσει στο τέλμα τους. Αν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, οk, μη το δέσεις σκοινί-κορδόνι ότι θα χωρίσεις αυτές τις μέρες, αλλά καταλαβαίνεις πως τα άστρα ήρθαν για να σου βάλουν εμπόδια.

Μπορεί να μη θέλεις να το παραδεχτείς, αλλά κάτι δεν πάει καλά τον τελευταίο καιρό, κάτι έχει βαλτώσει, κάτι έχει ξεφουσώσει και μάλλον η σχέση πάει για απόσυρση.

Τα ζώδια που ίσως χωρίσουν αυτές τις μέρες

Παρθένος

Είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να βάλεις τη σχέση σου στο μικροσκόπιο και να δεις τι προοπτικές έχει. Θα αναθεωρήσεις, θα σκεφτείς αν σου ταιριάζει και αν η κατάσταση δεν προχωράει, θα πάρεις την απόφαση να βάλεις τέλος.

Ζυγός

Τα άστρα λένε πως αν σου έχει φύγει ο έρωτας για το πρόσωπο με το οποίο είσαι σε σχέση, τότε θα αποφασίσεις να χωρίσεις. Δεν θα σκεφτείς να δώσεις δεύτερη ευκαιρία ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις πολύ σύντομα μια νέα αρχή.

Σκορπιός

Βρίσκεσαι σε μια σχέση η οποία από την αρχή, ήξερες πως θα τελειώσει γρήγορα. Αν έχει χαθεί λοιπόν κάθε ενδιαφέρον, είναι η σωστή στιγμή να πεις το αντίο και να επαναπροσδιορίσεις αξίες αλλά και το τι πραγματικά θέλεις από τον νέο σου σύντροφο.

Ιχθείς

Η περίοδος σε οδηγεί να σκεφτείς καλύτερα τα πράγματα, να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου αλλά και να αφήσεις πίσω σου μια σχέση που έχει ήδη τελειώσει. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, δεν αποκλείεται λοιπόν να το έχεις ανακοινώσει στον σύντροφό σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.