ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που τα καταφέρνουν καλύτερα στις σχέσεις από απόσταση


JTeam

17 Σεπτεμβρίου 2023

3 ζώδια που τα καταφέρνουν καλύτερα στις σχέσεις από απόσταση
Pexels
Αυτά είναι τα ζώδια που μπορούν εύκολα να κάνουν σχέση από απόσταση

Μία σχέση δεν είναι εύκολη, φαντάσου μία σχέση από απόσταση. Η επικοινωνία είναι το παν και η απόσταση πολλές φορές δημιουργεί προβλήματα αλλά αυτά τα 3 ζώδια φαίνεται ότι έχουν βρει τον τρόπο να τα καταφέρνουν σε αυτές τις σχέσεις. Η πρόκληση είναι σίγουρα μεγάλη αλλά με πολλή υπομονή και εμπιστοσύνη μπορείς να κάνεις να κανείς μια σχέση από απόσταση να πετύχει!

Ποια είναι λοιπόν εκείνα τα ζώδια που μπορούν να κάνουν μια σχέση από απόσταση να λειτουργήσει:

Κριός

Θέλεις ένας έρωτα διαφορετικό και γεμάτο προκλήσεις. Έτσι, μια σχέση από απόσταση μπορεί να λειτουργήσει για σένα, καθώς σου επιτρέπει να ονειροπολείς ατέλειωτα και να ζήσεις όλο το σασπένς που λατρεύεις. Η φαντασία σου θα σε βοηθήσει για να διατηρήσεις μία σχέση με απόσταση.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος σκέφτεται με το αυναισθημά του και όταν κάνει μία σχέση θέλει να έχει διάρκεια στο χρόνο. Αν αισθανθεί ότι το άλλο πρόσωπο προσπαθεί για εκείνον θα κάνει τα πάντα για να είναι μαζί, ακόμη και η απόσταση είναι τεράστια. Η προοπτική παίζει καθοριστικό ρόλο στην ζωή του και είναι έτοιμος να κάνει καθημερινές θυσίες για να εκδηλώσει την αφοσίωσή του.

Jenny.Gr
Pexels

Ταύρος

Ταύρος και σταθερότητα πάνε μαζί. Αν μία σχέση λειτουργεί δεν τον ενδιαφέρει η απόσταση, ξεκινά να σκέφτεται τρόπους για το πώς θα μειώσει την απόσταση με τον άλλον. Ως πρακτικό μυαλό καταστρώνει σχέδιο και όταν τα θετικά μιας τέτοιας σχέσης υπερισχύουν τότε απλά κάνει πράξεις. Και ακόμη και αν υπέρξουν δυσκολίες να συνεχιστεί, θα το προσπαθήσει μέχρι τέλους.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.