ΖΩΔΙΑ

27/9: Εναλλαγή συναισθημάτων - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Σεπτεμβρίου 2023

27/9: Εναλλαγή συναισθημάτων - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων κοντά στον Κρόνο σήμερα και ο Ερμής βρίσκεται σε θετική σχέση με τον Δία και τον Ουρανό. Μια αντιφατική κατάσταση ενδέχεται να κινητοποιηθεί ή να νιώθετε εσείς έντονα πως κάτι σας λείπει. Επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, είναι αλήθεια πως είστε από τους ανθρώπους οι οποίοι είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν για μια ιδέα, ένα όραμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η σημερινή μέρα είναι ενθαρρυντική για ανταλλαγή ιδεών και πληροφοριών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορεί να λεχθούν πολλά περισσότερα από ότι χρειάζεται ή από όσα μπαίνουν σε πράξη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, εστιάστε τις προσπάθειες σας στους στόχους σας και μην προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους για την αποτελεσματικότητά την δική σας ή του στόχου σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η συνεργασία σήμερα ευνοείται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, έχετε το μυαλό σας ανοιχτό σήμερα ακόμη και αν δεν σας ενδιαφέρουν όλα όσα ακούτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η πρόκληση σήμερα είναι να μπορέσετε να αφιερωθείτε σε ένα σκοπό χωρίς αποσπάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα τα πράγματα γίνονται με δύο τρόπους. Αν θέλετε να φτάσετε γρήγορα στο προορισμό σας ξεχωρίστε τον εαυτό σας από το πλήθος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, καλό θα ήταν σήμερα να μην μεταφέρετε όλες τις σκέψεις σας και να μην δώσετε λεπτομέρειες για τα σχέδια σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα έρχονται ιδέες και εμπνεύσεις ωστόσο δεν θα πρέπει να σταθείτε περισσότερο από ότι συνήθως στις λεπτομέρειες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η συμμετοχή σας σε ομάδες σήμερα είναι σημαντική ακόμη και αν πρόκειται για μια μικρή ομάδα που θα συνταχθεί σήμερα στην εργασία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι συμβουλές σας βάλσαμο στις καρδιές των ανθρώπων που τις έχουν ανάγκη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.