ΖΩΔΙΑ

1/10: Δράστε με περισσότερη απλότητα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

30 Σεπτεμβρίου 2023

1/10: Δράστε με περισσότερη απλότητα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο μήνας ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου να ενεργοποιεί την ανάγκη σας για συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια στο σήμερα της ζωής σας. Να μπείτε στην διαδικασία να δείτε τα πράγματα περισσότερο απλοϊκά και με περισσότερη ησυχία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα η Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά να εστιάσετε σε θέματα που έχουν αξία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, είναι σημαντικό για εσάς σήμερα να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο να έρθετε πιο κοντά στις προσωπικές σας ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα να φορτώσετε το μυαλό σας με επιπλέον σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να δραπετεύσετε σε άλλη γη, σε άλλα μέρη, είναι έντονη και πιθανά να το έχετε βάλει στόχο σήμερα ωστόσο, δεν είναι καλή ιδέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, εργασιακά θέματα ή ζητήματα που αφορούν τη πορεία της δουλειάς και της καριέρα σας, ενδέχεται να πάρουν χρόνο από τις σκέψεις σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ευνοϊκή ημέρα δημιουργεί η Σελήνη στον Ταύρο για εσάς σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στον Ταύρο σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε πολλά από όσα συμβαίνουν γύρω και μέσα σας το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας κινητοποιεί βαθύτερες επιθυμίες και ενδέχεται να μην γνωρίζετε το βάθος που μπορεί να φτάσετε σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, εργασιακά θέματα κινητοποιούνται σήμερα ή ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη καθημερινότητά σας στο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στον Ταύρο βάζει τα θεμέλια στο σήμερα για ένα δημιουργικό εγχείρημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οικογενειακά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα και χρειάζεται να βάλετε το χέρι στη καρδιά πριν απαντήσετε σε τυχόν προκλήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στον Ταύρο σας φέρνει σε επαφή με ότι είναι πολυτιμότερο για εσάς στη παρούσα φάση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.