ΖΩΔΙΑ

13/10: Κάντε σχέδια που αφορούν κοινά οφέλη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

12 Οκτωβρίου 2023

13/10: Κάντε σχέδια που αφορούν κοινά οφέλη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού μας φέρνει σε επαφή με την ανάγκη να κάνουμε δημιουργικές σχέσεις και συνεργασίες. Λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα Ηλιακή έκλειψη στο ίδιο ζώδιο μπορείτε να αρχίσετε να κατευθύνετε τη σκέψη σας προς αυτή την οδό μιας και θα δοθούν ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον να υλοποιήσετε σχέδια που αφορούν κοινά οφέλη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, ευκαιρία δίνεται σήμερα να εστιάσετε σε ζητήματα τα οποία χρειάζονται συνεργασία και αλληλο-στήριξη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μπορεί να μην είστε από τα άτομα τα οποία σας αρέσει να πειραματίζεστε και να είστε σε συνεχής εγρήγορση ωστόσο σήμερα δίνεται η ευκαιρία να κάνετε αλλαγές προς όφελός σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, δοκιμάστε να δώσετε την ενέργειά σας σήμερα σε κάτι το οποίο μπορεί να μην είναι μέρος της καθημερινότητας σας αλλά θα σας γεμίσει με όμορφα συναισθήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα, το σπίτι, την οικογένεια και γενικότερα τον προσωπικό σας χώρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η αλληλο-σύνδεση, η επικοινωνία και η συνεργασία είναι τα εργαλεία που σας δίνονται ώστε να μπορέσετε να είστε περισσότερο παραγωγική/ός στο σημερινό σας πρόγραμμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, αν σήμερα προγραμματίσετε τα πράγματα και τις δράσεις σας με ηρεμία και λογική σειρά είναι βέβαιο πως θα μπορέσετε να φέρετε καλύτερη αποτελεσματικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα και κυρίως ζητήματα που σχετίζονται με την προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα με κάποιον τρόπο θα ανακαλύψετε τα επιπλέον οφέλη που θα έχετε μέσω μιας περισσότερο ευέλικτης και διπλωματικής στάσης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οποιαδήποτε ομαδική δραστηριότητα αποφασιστεί να γίνει σήμερα καλό θα είναι να μην αρνηθείτε την συμμετοχή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η ανάπτυξη που περιμένετε μπορεί να γίνει ευκολότερα σήμερα μέσα από συνεργασία και επαφές με ομοϊδεάτες ή/και ανθρώπους που τρέφετε ιδιαίτερη εκτίμηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα είναι πολύ έντονη η επιθυμία να βγείτε εκτός ορίων και συνόρων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ενδέχεται να νιώσετε πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο το οποίο επαναλαμβάνεται με κάποιον τρόπο στο σενάριο της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.