ΖΩΔΙΑ

17/10: Μελετήστε τα βήματά σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Οκτωβρίου 2023

17/10: Μελετήστε τα βήματά σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Οι δυσαρμονικές όψεις της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού με την Αφροδίτη, τον Κρόνο, τον Ουρανό συνδυαστικά με την περίοδο εκλείψεων που διανύουμε δημιουργούν ένα έντονο ενεργειακό πεδίο. Οι δράσεις και τα έργα σας θα πρέπει να εμπεριέχουν ώριμη σκέψη και καλή οργάνωση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, θέματα αξιών έχουν πέσει στο τραπέζι αυτή τη στιγμή και εσείς καλείστε να τα διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, όπως είπαμε και χτες, είστε με κάποιον τρόπο στο επίκεντρο των πλανητικών δυναμικών γιαυτό θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με το γάντι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σε σκέψεις έχετε μπει τις τελευταίες ημέρες λόγω των πλανητικών δυναμικών και νιώθετε πως πρέπει να δράσετε είτε πολύ δραστικά είτε άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μία κατάσταση που είναι κινητοποιημένη σε κοινωνικό επίπεδο ενδέχεται να σας έχει βάλει σε σκέψεις αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, όπως είπαμε και χτες δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για δράσεις για τις οποίες δεν έχετε οργανωθεί σωστά ή δεν έχετε υπολογίσει όλα τα δεδομένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σας αυτή τη στιγμή μπορεί να σας βάλει σε διλλήματα γιαυτό καλό θα είναι να αποφύγετε και σήμερα επαφές για τις οποίες δεν είστε απόλυτα προετοιμασμένη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η εσωτερική σας ανάγκη να προχωρήσουν οι καταστάσεις οι οποίες είναι ακόμη με ερωτηματικά είναι πολύ έντονη χτες και σήμερα λόγω των πλανητικών δυναμικών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο σας μέχρι το βράδυ σας κρατάει στο επίκεντρο των καταστάσεων με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, εσωτερικές ανάγκες και επιθυμίες έχουν έρθει στο προσκήνιο χτες και σήμερα ζητώντας να βρουν χώρο στη ζωή σας με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, όπως αναφέραμε και χτες η δυναμική είναι έντονη και μπορεί να δημιουργήσει έντονες σκέψεις και επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οι πλανητικές δυναμικές σας επηρεάζουν έντονα και σήμερα γιαυτό αφήστε σημαντικά πράγματα να τα κάνετε από αύριο και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, διάφορες σκέψεις έρχονται στο μυαλό σας τις τελευταίες ημέρες και λόγω των πλανητικών δεδομένων θα ήταν καλό να κινηθείτε με προσοχή σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.