ΖΩΔΙΑ

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι φοβία θα σε πιάσει


Μάγκυ Πετροπούλου

4 Νοεμβρίου 2023

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι φοβία θα σε πιάσει
Pexels
Τα άστρα μίλησαν.

Ναι, κάθε ζώδιο έχει και μία διαφορετική φοβία στη ζωή του. Σίγουρα θα του παρουσιαστεί κάποια στιγμή και σίγουρα θα κάνει τα πάντα για να την ξεπεράσει. Δες ποιες είναι αυτές παρακάτω.

Kριός

Η ήττα και γενικά η αποτυχία είναι το Νο1 πράγμα που τον λυγίζει, αφού θέλει να είναι πρώτος και τέλειος σε όλους τους τομείς.

Ταύρος

Λατρεύει τους φίλους του, ζει γι' αυτούς και πραγματικά μόνο στην ιδέα πως μπορεί κάποια στιγμή να τους χάσει τρελαίνεται.

Δίδυμος

Είναι τόσο κρυψίνους που οι γύρω του δεν τον αντέχουν. Γι' αυτό παλεύει πάντα για να μην βγουν ποτέ στο φως τα μυστικά του.

Καρκίνος

Έχει στο μυαλό του πως κάποια στιγμή όλοι θα τον προδώσουν. Γι' αυτό και δεν μπορεί να εμπιστευτεί εύκολα τους ανθρώπους.

Λέων

Θα το διαβάσεις και σίγουρα θα γελάσεις, αλλά το ζώδιο αυτό φοβάται να κυκλοφορεί χωρίς παρέα τη νύχτα.

Παρθένος

Σκέφτεται και αναλύει πολλά γιατί θέλει να είναι πάντα σίγουρος πως θα αντιμετωπίσει με επιτυχία ό,τι παρουσιαστεί στη ζωή του.

Jenny.Gr
pexels

Ζυγός

Ξέρεις γιατί δεν κάνει συνήθως ποτέ το πρώτο βήμα; Γιατί δεν τα πάει καθόλου καλά με την απόρριψη. Προτιμάει λοιπόν να ζει μόνος παρά να πάρει το ρίσκο να πάει παρακάτω.

Σκορπιός

Τη μοναξιά φοβάται... που λέει και αυτό το λαϊκό τραγούδι. Γι' αυτό και θέλει να έχει πάντα δίπλα του κόσμο.

Τοξότης

Θέλει να είναι χρήσιμος και να συνεισφέρει. Αν δεν συμβαίνει αυτό τότε σκούρα τα πράγματα.

Αιγόκερως

Όταν νιώθει ότι είναι δυνατός και έχει την υγεία του δεν φοβάται τίποτα απολύτως. Όταν όμως νιώθει πως... κλατάρει, τότε κλείνεται στον εαυτό του.

Υδροχόος

Ελεύθερο πουλί που δεν θέλει να κάνει σχέση γιατί ξέρει πως κάποια στιγμή θα αισθανθεί παγιδευμένος και τότε θα τα διαλύσει όλα.

Ιχθύς

Τα ψαράκια κοιτάζουν τα πράγματα μόνο από τη θετική τους πλευρά και θέλουν να κάνουν πράγματα που θα τα γεμίζουν υπερηφάνεια και χαρά.

Και τώρα που διάβασες όλες τις φοβίες του κάθε ζωδίου, για πες μας... Πέσαμε μέσα;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.