ΖΩΔΙΑ

Έχει νεύρα ο Σκορπιός; Έρχεται μεγάλος θυμός -Τι να περιμένεις αν τον εκνευρίσεις


Μάγκυ Πετροπούλου

2 Δεκεμβρίου 2023

Έχει νεύρα ο Σκορπιός; Έρχεται μεγάλος θυμός -Τι να περιμένεις αν τον εκνευρίσεις
Pexels
Δες τα και πάρε τα μέτρα σου

Ο Σκορπιός είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα ζώδια που εκνευρίζεται εύκολα.

Αν έχεις κάποιον στη ζωή σου τότε θα πρέπει να μην τον βγάλεις ποτέ εκτός εαυτού γιατί σίγουρα θα το μετανιώσεις. Αν το έχεις κάνει ήδη τότε ξέρεις πολύ καλά για τι ακριβώς πράγμα σου μιλάω.

Όπως και να έχει δες παρακάτω τρία πράγματα που κάνει ο Σκορπιός όταν θυμώνει και πάρε τα μέτρα σου:

Ξεχνάει τους καλούς του τρόπους

Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει λέει ο σοφός λαός μας και στην προκειμένη περίπτωση του ταιριάζει γάντι. Τι θα κάνει λοιπόν;

Θα σου μιλήσει χρησιμοποιώντας λέξεις που θα τις έχει επιλέξει προσεκτικά με απώτερο στόχο και σκοπό να σε πληγώσει και να σε χτυπήσει εκεί που θα πονάς.

Αν δεν θες λοιπόν να γίνει αυτό και να ψάχνεις πέτρα να κρυφτείς, σκέψου και δεύτερη και τρίτη φορά πριν τον βγάλεις εκτός εαυτού.

Jenny.Gr
Pexels

Ετοιμάζεται για πόλεμο

Ο Σκορπιός -τουλάχιστον οι περισσότεροι που ανήκουν στο ζώδιο αυτό- παίρνει άριστα στην... Επίθεση. Σε αυτό φυσικά φταίει ο Άρης, ο κυβερνήτης του που τον βοηθάει να είναι παντά έτοιμος για μάχη -η άμυνα δεν του ταιριάζει καθόλου και δεν υπάρχει στο σκεπτικό του.

Συμβουλή: Αν είσαι Σκορπιός, ο καλύτερος τρόπος για να το μετριάσεις όλο αυτό είναι να ασχοληθείς με μια πολεμική τέχνη -ναι, εκεί θα διοχετεύσεις όλο τον θυμό, τα νεύρα και την ενέργειά σου.

Εξαφανίζεται

Αφού σου πει όλα όσα θέλει και εκτονωθεί να είσαι σίγουρη ότι θα φύγει μακριά σου χωρίς να αφήσει ίχνη -δεν θα τον βρει ούτε ο μέγας ντετέκτιβ Μονκ, ούτε η Αγγελική Νικολούλη. Αν τον καλέσεις αμέσως δεν θα σηκώσει το τηλέφωνό του- Αναπάντητες κλήσεις παντού δηλαδή.

Θα επικοινωνήσει μαζί σου και θα κάνει comeback όταν περάσει ο απαιτούμενος χρόνος για να ηρεμήσει, σκεφτεί κάποια πράγματα και τα βάλει σε τάξη και τέλος ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.