ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα κάνουν δυνατό come back με τη νέα χρονιά


JTeam

30 Δεκεμβρίου 2023

Τα ζώδια που θα κάνουν δυνατό come back με τη νέα χρονιά
Μια δυναμική χρονιά για τα παρακάτω ζώδια, τα οποία καλό είναι να την εκμεταλλευτούν στο έπακρο

Κάθε χρονιά μας φέρνει διαφορετική ενέργεια, διαφορετικές προκλήσεις, αλλά και διαφορετικές ευκαιρίες. Κάπως έτσι και το 2024, το οποίο βρίσκεται κυριολεκτικά μια ανάσα μακριά. Οι πλανήτες κινούνται αέναα στο Ηλιακό μας σύστημα, αλλά κάποιες κινήσεις τους σηματοδοτούν κομβικά γεγονότα και επηρεάζουν διαφορετικά το κάθε ζώδιο.

Για αρχή, θα ξεκινήσουμε με εκείνα τα ζώδια, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να ανακάμψουν μέσα στο 2024, και πάρα τη δύσκολη χρονιά που μπορεί να πέρασαν, θα έχουν ευκαιρίες να εξελιχθούν και να βελτιώσουν τις καταστάσεις γύρω τους:

  • Ταύροι

Μια κουραστική, μονότονη και καταθλιπτική χρονιά ήταν για το μεγαλύτερο μέρος της το 2023, ειδικά για τους Ταύρους. Οι εκλείψεις που πραγματοποιήθηκαν στον άξονα τους ήταν πολλές, όπως επίσης και οι ανάδρομοι πλανήτες που τους επηρέασαν. Από την Άνοιξη του 2024 όμως, έρχονται να υποδεχτούν ένα από τα πιο θετικά αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς, το οποίο είναι η σύνοδος ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου. Ο Δίας είναι ο ευεργέτης πλανήτης της αστρολογίας που ό,τι αγγίζει το μεγεθύνει, το επεκτείνει. Φέρνει ευκαιρίες, αισιοδοξία, ελπίδα και δίνει νόημα στη ζωή μας. Ο Ουρανός από την άλλη είναι ο πλανήτης της αλλαγής. Γεγονός που σημαίνει πως είναι η κατάλληλη χρονιά για να επεκταθείτε και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σας, που θα σας οδηγήσουν σε ένα νέα κεφάλαιο.

  • Ζυγός

Εξίσου σημαντική χρονιά θα είναι και για τους Ζυγούς το 2024, μιας και φιλοξενούν μια από τις πιο σημαντικές εκλείψεις της χρονιάς. Είναι μάλιστα η πρώτη έκλειψη για το 2024, στον άξονα Ζυγού (Σελήνη) – Κριού (Ήλιος). Από τον Μάρτιο και μετά οι Ζυγοί θα βρείτε την ευκαιρία να εξελιχθείτε, ειδικά σε ζητήματα επαγγελματικών και οικονομικών. Μπορεί τον τελευταίο καιρό τα προσωπικά σας, και οι σχέσεις να μην βρίσκονται στην καλύτερη τους φάση, ωστόσο ανταμείβεστε και μάλιστα με το παραπάνω στα οικονομικά, τις επενδύσεις, τις οικονομικές αποδόσεις. Επίσης το 2024, ευνοούνται τα ταξίδια, οι σπουδές, η καριέρα, αλλά και η προσωπική σας επέκταση.

  • Ιχθύες

Είστε ένα από τα ζώδια που θα δεχτείτε τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2024, καθώς θα έχετε τον πλανήτη του Κρόνου σε όλη τη διάρκεια του έτους. Ο Κρόνος είναι ένας σοφός δάσκαλος, ο οποίος μπορεί να σας φέρει μεν δυσκολίες, αλλά θα σας δώσει πολύτιμα μαθήματα ζωής. Μέσα από αυτά τα μαθήματα ζωής θα καταφέρετε να σταθείτε καλύτερα στα πόδια σας, αλλά και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την καθημερινότητα σας, αλλά και το πως θα συνεχίσετε από εδώ και στο εξής. Έχοντας τον Κρόνο στο ζώδιο σας, δεν θα σας επιτρέψει να το βάλετε κάτω, και να εγκαταλείψετε στόχους, ανθρώπους, ή σχέσεις. Το σίγουρο είναι πως θα βγείτε πιο δυνατοί μέσα στο 2024, και αν το τολμήσετε θα «αρπάξετε τη ζωή από τα μαλλιά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.